Incidente la meciul Rapid-Craiova

Incidente la meciul Rapid-Craiova

1.061
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Jucătorii echipelor Rapid şi CS Universitatea Craiova s-au îmbrâcit şi s-au lovit după fluierul final al meciului disputat duminică seară, pe stadionul Giuleşti, în etapa a XXXII-a a Ligii I, scor 1-2. Incidentele au început după ce rapidistul Cristian Săpunaru, care nu a jucat în acest meci, le-a adresat reproşuri unor jucători de la CS Universitatea Craiova.

 

Conflictul a escaladat, implicându-se şi ceilalţi fotbalişti ai celor două echipe, aceştia îmbrâncind-se şi lovindu-se pe teren. Între timp, din tribună s-au aruncat câteva scaune. Incidentele au durat aproximativ un minut, situaţia calmându-se după intervenţia stafurilor tehnice. Arbitrul Istvan Kovacs se afla încă pe teren în momentul incidentelor, dar nu a arătat nicio sancţiune.

Formaţia Rapid a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa CS Universitatea Craiova. Golurile au fost marcate de Daniel Niculae ’23 pentru Rapid şi Mateiu ’72 şi Nuno Rocha ’74 pentru oaspeţi.

 

Sursa: Mediafax; Foto: digisport.ro

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    265

    Echipele din bucuresti au niste galerii cel putin retarde. Am avut neplacerea sa ma duc la meciul din toamna cu steaua si sa stau undeva aproape de galeria lor. Oamenii aia nu poti decat sa ii cataloghezi ca scapati de la spitalul de boli mintale. Se urcau pe garduri, injurau, aruncau cu scaune, suruburi si ce mai gaseau. Jandarmii si stewarzii se uitau ca idiotii. Nu-mi dau seama de ce sunt platiti ..
    La stadion nu e locul unde sa mergi cu femeia sau copilul .. la noi e o mare lipsa de civilizatie dar construim stadioane noi.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-04-2012
    Mesaje
    12

    Rapid = ABBA
    puteam noi sa ne opunem?

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2774

    Pacat de Rapid dar asta este fotbalul ce sa faca sa se dea la o parte

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    952

    Ca tiganii pana la urma.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-12-2014
    Mesaje
    45

    Nu au stiut sa piarda….Insa cam de fiecare data le-am bagat mortul in casa BUCURESTENILOR…..Lipsa totala de respect!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.