SCM Craiova s-a impus „la pas” cu CSM Roman (Foto)

SCM Craiova s-a impus „la pas” cu CSM Roman (Foto)

5.067
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

„Dușul rece” de la Zalău se pare că le-a prins bine handbalistelor de la SCM Craiova. Fetele pregătite de Bogdan Burcea au arătat o altă față în runda a opta din Liga Națională și au câștigat la diferență de 9 goluri cu CSM Roman.

Gazdele jocului din Sala Polivalentă nu au avut emoții în privința victorie. SCM a condus ostilitățile din primul și până-n ultimul minut, singurul moment în care echipa din Roman s-a apropiat oarecum de oltence fiind consemnat în repriza secundă, atunci când CSM – ul a venit la șase goluri de alb – albastre. La final, SCM – ul s-a impus cu scorul de 30-21.

Cristina Zamfir a fost cea mai bună marcatoare a partidei. Handbalista echipei din Bănie a reușit 9 goluri în poarta Romanului, în vreme ce de la echipa moldavă Popescu s-a remarcat cu 5 reușite.

Am reușit astăzi un meci bun, am reușit să câștigăm, ne bucurăm că am reușit să ne mobilizăm. Este o victorie muncită, una pe care ne-am dorit-o din tot sufletul și ne bucurăm că am reușit să o obținem astăzi. Nu este important numărul de goluri, importantă este victoria și îmi doresc ca de aici încolo să avem parte numai de victorii”, a declarat Cristina Zamfir, la finalul jocului.

Grație acestui succes, SCM Craiova a acumulat 15 puncte și a urcat pe poziția a patra, în clasamentul competiției interne. Runda viitoare, Zamfir și colegele sale vor avea parte de un duel „de foc”, contra liderului la zi din Liga Națională, Dunărea Brăila. Partida se va desfășura duminică. 6 noiembrie, de la ora 16:00.

Galerie foto



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.