Trei medalii de aur pentru atleții CSM Craiova la Campionatul Național de...

Trei medalii de aur pentru atleții CSM Craiova la Campionatul Național de cros

3.194
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bilanț bun pentru Clubul Sportiv Municipal Craiova la Campionatul Național de cros desfășurat la Băile Felix. Sportivii clubului din Bănie s-au întors acasă cu un total de șase medalii, dintre care trei au fost de aur.

Titlurile naţionale au venit în competițiile pe echipe. Fetele au luat medaliile de aur, atât la întrecerea de la tineret, acolo unde au alergat în formula: Cătălina Chircă, Alina Bățilă, Ionela Olteanu, Gabriela Manolache și Gabriela Ciora, cât și în cea de la senioare, unde au participat: Mihaela Popescu, Elena Moagă, Alina Voiculescu și Alina Nițuleasa. Și băieții au cucerit un titlu național. În competiția masculină de seniori, CSM Craiova a ocupat prima poziție, echipa câștigătoare fiind formată din: Marius Ionescu, Andrei Ștefana, Alexandru Corneschi, proaspăt transferat de la Bacău, Marius Bușcă, Paul Brăbiescu și Mădălin Ionescu.

Trei medalii și în competiția individuală

La individual, clubul craiovean a mai obținut alte trei medalii. Cătălina Chircă și Marius Ionescu au cucerit argintul, în timp ce Andrei Ștefana s-a ales cu medalia de bronz, acesta din urmă completând podiumul în competiția masculină.

Sunt mulțumit de rezultatele obținute la cros. Avem încă șase medalii naționale în cont, ceea ce este un lucru îmbucurător. Sportivii noștri muncesc, se antrenează din greu și ne bucurăm mereu când ei au rezultate, pentru că meseria pe care o au nu este una deloc ușoară. Secția de atletism are din această lună un component nou. Am reușit să îl legitimăm pe Alexandru Corneschi, atlet ce are un mare potențial. Am încredere că va face treabă bună și va aduce rezultate importante pentru clubul nostru”, a declarat Mircea Călin, directorul CSM Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.