Craiova: Vodafone a lansat serviciul de apeluri HD

Craiova: Vodafone a lansat serviciul de apeluri HD

794
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Acesta le asigură clienţilor o claritate deosebită a sunetului în timpul convorbirii telefonice. Diferenţa între un apel de voce obişnuit şi unul realizat prin tehnologia HD Voice este comparabilă cu diferenţa de calitate dintre un post de televiziune transmis la rezoluţie standard şi unul transmis la calitate HD.

„Serviciile de Voce HD sunt disponibile tuturor utilizatorilor Vodafone din Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Slobozia, Călăraşi, Giurgiu, Craiova, Iaşi, Arad şi Oradea, iar lista oraşelor este în permanenţă extinsă. Terminalele din portofoliul Vodafone România compatibile cu serviciile de Voce HD sunt iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, LG Flex, LG G3, LG G3 mini, LG G2 mini, LG G2, HTC One M8 mini, HTC One M8, HTC One, HTC One mini şi Samsung Galaxy S4”, au precizat reprezentanţii Vodafone.

Compania are aproape 8 milioane de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă. Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat serviciul apeluri HD în 2011, iar Telekom România în 2013.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1851

    Foarte tare

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3001

    Interesant..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-07-2011
    Mesaje
    2

    Pana pe 31 octombrie Vodafone are cea mai buna oferta telecom care este disponibila pe piata in acest moment, iar oferta este la cartela Vodafone.
    Oferta este valabila timp de 12 luni si include:

    minute si SMS-uri nationale NELIMITAT;
    200 de minute internationale pe mobil in Europa;
    1.5 GB de internet pe mobil.
    Pentru activare, reincarca 9 EURO, dezactiveaza optiunea curenta, daca ai una deja activata si trimite SMS la 366 cu codul 16925.

    Mai multe observ ca sunt disponibile aici https://www.stefanblog.com/2014/10/oferta-cartela-vodafone.html

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.