Reputatie sau recomandari? Chiftele cu carne sau cu mai multa paine?


  1. #1
    Banned dealingright este un nesuferit
    Data de inscriere
    18-12-2010
    Varsta
    67
    Sex
    M
    Mesaje
    259
    Mesaje bazar
    521
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -82
    Puncte CF
    0.0

    Reputatie sau recomandari? Chiftele cu carne sau cu mai multa paine?

    Ceva este extrem de putred in tara asta a noastra; ma refer la REPUTATIE! Defapt ce este aceasta reputatie? Cine stabileste ce si cum, cum se verifica probitatea celor ce lasa reputatii imposibil de verificat pe principiul ai sau nu ai basca?
    La mine am
    Positive Feedback: 4
    100.0%
    Members who left positive: 4
    Members who left negative: 0
    Total positive feedback: 4 care culmea, se poate vedea NUMAI la profil http://www.craiovaforum.ro/users/dealingright/ la recomandari, dar care pentru cel neexperimentat se vede "drept reputatie negativa". Este ceva de neinteles...

    Dupa cum puteti constata citind acest posting al meu, se poate constata ca sunt ...TEPAR
    desi am Recomandari 4 (100%) dar SURPRIZA, am "reputatie" de -9. La ce mai foloseste recomandarea cand nu e vizibila pe pagina din care faci tranzactia? Ce rost are aceasta contradictie cand oricine ti-o poate pune a mano fara o justificare demonstrabila!

    Este un antagonism artificial intre recomandare si reputatie In definitiv, cu cine ai vrea sa faci business, cu cineva cu recomandare ca nu e TEPAR si iei marfa de calitate sau cu cineva care e tepar si are "reputatie buna" cum adica reputatie BUNA dar recomandari keine si iei chiftele cu mai multa paine? Corect si cinstit, pe ebay care este tatal suprem al tuturor siteurilor de vanzari cumparari si acolo conteaza NUMAI recomandarile care se referea strict la calitatea tranzactiei nu exista aceasta stupiditate de "reputatie". Stati si analizati va rog: ce rost are aceasta stupizenie, mai ales ca NU AM HABAR de unde eu venit si in ce conjuncturi s-au dat!!!Toate cele bune.
    Last edited by dealingright; 17-08-2012 at 13:52.

  2. #2
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:
    Recomandarile Afacerist sunt valabile doar la sectiunea de MICA PUBLICITATE/BAZAR! din acest motiv sunt vizibile doar pe acea sectiune!


    Reputatia pe forum reprezinta un cumul al parerilor celorlalti utilizatori ai forumului despre dumneavoastra. Ea nu este data de catre moderatori sau administratori in aceasta calitate (poate fi data de catre acestia dar doar in aceeasi calitate ca orice membru al forumului). In concluzie, aceasta poate fi negativa sau pozitiva, scazand sau adaugand "puncte" la numarul total.
    Oricine poate da reputatie negativa altcuiva bazandu-se pe propriile valori, singura regula fiind cea legata de jigniri sau cuvinte/imagini obscene.
    Pentru a va creste reputatia pe forum incercati sa postati cat mai la subiesct, sa nu intrati in conflicte cu utilizatorii, sa ajutati cat de mult puteti pe alte persoane care va vor rasplati prin reputatie pozitiva.

    Reputatia este confidentiala si asa va ramane!

    De-alungul timpului s-au purtat foarte multe discutii referitoare la acest subiect de aceea va rog sa cititi:
    Reputatie
    Forum changes
    Reputatie - avertisment
    Reputatia

    O zi buna va doresc si nu ezitati sa ne contactati in cazul in care mai aveti nelamuriri.

    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: