Lumia 610, cel mai ieftin model Nokia cu Windows Phone


  1. #1
    Banned Grp Alin's Avatar Grp Alin este o comoara de om Grp Alin este o comoara de om Grp Alin este o comoara de om Grp Alin este o comoara de om
    Data de inscriere
    25-05-2012
    Locaţie
    Habar n-am istan
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    576
    Mesaje bazar
    304
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    338
    Puncte CF
    23.0

    Lumia 610, cel mai ieftin model Nokia cu Windows Phone

    Lumia 610 este cel de-al patrulea model din gama Lumia, dar si cel mai accesibil smartphone Nokia cu Windows Phone 7.5 Mango. Nokia Lumia 610 a trecut in cele din urma si pe la Yoda.ro si suntem in masura sa va prezentan primele impresii legate de acest model. Telefonul a fost lansat in urma cu aproape 4 luni la Barcelona, cu ocazia Mobile World Congress 2012.

    Nokia Lumia 610 este placut la atingere si are o forma cat se poate de compacta, desi pare putin cam lat. Telefonul este disponibil in patru culori: negru, cyan, magenta si alb. Ultima varianta are un design deosebit prin imbinarea capacului din plastic alb lucios cu marginea argintie din metal si rama de culoare neagra din jurul ecranului. Dimensiunile aparatului sunt de 119 x 62 x 12 mm, iar greutatea de 131,5 grame. Nokia Lumia 610 are un ecran destul de mare de 3,7 inch, suficient pentru navigare pe internet si chiar pentru vizionarea de filme. Rezolutia de 480 x 800 pixeli nu este foarte mare, insa este decenta pentru un smartphone.

    Telefonul are instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare mobil dezvoltat de Microsoft: Windows Phone 7.5 Mango. Interfata este usor de folosit, intuitiva si originala datorita stilului Metro. Smartphone-ul are instalat popularul pachet Office (Excel, Word, Power-Point, One Note) cunoscutul browser Internet Explorer si multe alte aplicatii. Desi are o memorie RAM destul de mica de 256 MB si un procesor cu o frecventa de 800 MHz, Nokia Lumia 610 face fata cu bine sistemului de operare. Unele aplicatii nu pot fi instalate din cauza memoriei RAM insuficiente.

    Unul dintre dezavantajele telefonului este lipsa slotului microSD. Spatiul de stocare este de 8 GB, insa poate fi extins pe norul Microsoft: SkyDrive.

    Nokia Lumia 610 are o camera cu o rezolutie de 5 megapixeli cu autofocalizare si blitz LED. Lumia 610 poate realiza inregistrari video cu o rezolutie de 640x480 pixeli, insa nu dispune si de o camera frontala. Smartphone-ul are o baterie cu o capacitate de 1300 mAh, ce asigura o autonomie de aproape 9 ore de convorbiri, de aproximativ 8 ore de navigare web si de putin peste 7 ore de redare video.

    Accesoriile incluse in cutia smartphone-ului sunt: incarcatorul, cablul microUSB - USB si o pereche de casti. Gadgetul foloseste acelasi cablu atat pentru incarcator, cat si pentru transfer de date prin USB. Telefonul poate fi folosit doar cu microSIM.

    Plusuri:

    - design interesant in patru variante cromatice

    - sistem de operare intuitiv Windows Phone 7.5 Mango

    - aplicatii office (Excel, Word, PowerPoint), Internet Explorer

    - accesibil ca pret, comparativ cu alte modele WP 7.5


    Minusuri:

    - memorie RAM insuficienta pentru unele aplicatii

    - nu are slot microSD

    - nu are camera frontala pentru apeluri video

    - rezolutie video modesta pentru redare/inregistrare

    - numar relativ mic de aplicatii in Marketplace


    Pentru fanii sistemului de operare Windows, care vor un smartphone mai ieftin, Nokia Lumia 610 poate fi o alegere buna. Telefonul puncteaza la aspect si sistem de operare. Configuratia hardware este mai modesta, corespunzatoare unui smartphone entry-level, iar numarul aplicatiilor ce pot fi instalate este redus.

  2. #2
    Junior boy_fashion's Avatar boy_fashion reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-08-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    81
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    24
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    ce pret are??
    pune si u niste poze plss...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: