Nokia N95 8GB...nu mai stiu ce sa fac.....


  1. #1
    0-day Member axely2k13 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-10-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Nokia N95 8GB...nu mai stiu ce sa fac.....

    Buna am si eu un N95 cu 8gb...pe care l-am primit din canada..in fine m-am dus cu el la decodat...mi-a dat un sim subtire care se baga sub simul intial si nah...telefonul mergea...in orange ...ca aia folosesc eu...oricum ideea este ca azi mi-a trecut mie prin cap sa uploadez software-ul/firmware-ul...la versiunea V35.2.002 (06.10.09)...ei bine..sa instalat ok...merge bine...dar nu mai am semnal deloc...parca ca si cum nu ar fi fost decodat deloc...daca bag cartela in el fara simul acela subtire imi zice INVALID SIM...daca o bag cu simul acela nu are semnal yok....care este faza ?...are cineva idee?...va trebuie sa ma duc cu el la decodat din nou am impresia...
    MUltumesc Anticipat!

  2. #2
    Newcomer zalman reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-08-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    22
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Problema e posibil sa fi aparut din 2 motive: ori versiunea actuala iti cauzeza problema (desi ma indoiesc sa fie asta) ori din cauza schimbarii versiunii nu mai este valabil decodat-ul initial. Oricare dintre astea 2 ar fi cel mai simplu este sa mergi la un magazin orange, sa le spui despre ce e vorba si ei te vor rezolva. Desigur mai exista si varianta de downgrade care nu implica mersul pana la magazinul orange.
    www.telzone.ro - Aplicatii Symbian, Windows Mobile, Android, iPhone, hack telefoane, semnare aplicatii, pareri despre telefoane mobile, forum de discutii.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fan Stiinta Allen Besnovich's Avatar Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta
    Data de inscriere
    20-03-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    2,325
    Mesaje bazar
    2793
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1128
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Din cauza update-ului de soft, acel xsim nu-ti mai vede telefonul. Mai bine il decodezi normal, acum nu mai este asa scump.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: