AUSTRIA


  1. #1
    Rocker dcv7zmeuriciozn's Avatar dcv7zmeuriciozn va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    16-09-2009
    Locaţie
    ʎɐʍʎʞlıɯ
    Sex
    F
    Mesaje
    119
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    89
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    AUSTRIA

    Deoarece Austria este o celebra destinatie de vacanta, atat pe timpul verii cat si al iernii si cunosc aceasta tara destul de bine incat sa pot oferi sfaturi utile in legatura cu obiectivele turistice, drumuri, cazare, preturi, legislatie etc., am deschis acest topic. Imi amintesc si mie ce greu mi-a fost prima data cand cautam pe internet informatii si nu cunosteam nimic, nu stiam daca acolo ma voi descurca sau nu, de aceea e bine sa strangem intr-un singur loc toate ideile, ca intr-un jurnal de vacanta.
    AUSTRIA-austria-jpg
    Va astept cu intrebari si mai ales va invit sa povestiti experienta voastra in legatura cu aceasta tara minunata de care eu si altii ce au vizitat-o ne-am indragostit, tara muzicii, muntilor, lacurilor, padurilor si sporturilor de iarna !

  2. #2
    0-day Member addana reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-08-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Am fost in Austria la ski, atat iarna trecuta, cat si acum 2 ierni. Evident (pentru cei care au fost vreodat la ski in Austria), voi merge si iarna care vine.
    Pana acum, am fost in Innsbruck si in Zell Am See, si ne-a placut foarte mult.

    Tu ai fost vreodata la ski? Ce statiune din Austria ne-ai recomanda pentru ski?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Rocker dcv7zmeuriciozn's Avatar dcv7zmeuriciozn va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    16-09-2009
    Locaţie
    ʎɐʍʎʞlıɯ
    Sex
    F
    Mesaje
    119
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    89
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Buna si scuze pentru raspunsul intarziat ! Am fost de 3 ori in Austria : in 2007, 2008 si 2009 si intentionez sa ma duc si in 2011 si in general in viitor, nu cred ca s-ar putea satura cineva de tara asta vreodata . La ski nu am fost, am fost numai vara in iulie-august, dar am prins zapada pe varfurile inalte. In 2009 am fost pe Kitzsteinhorn, ghetar unde se schiaza si e zapada tot timpul anului, de vazut neaparat, e o nebunie.
    Ca statiuni pentru ski si nu numai, iti recomand Kaprun si satul-statiune Ischgl, superb si cu toate conditiile. In ceea ce priveste Kaprun-Zell am See, sunt foarte foarte multe obiective in zona (barajele situate la 2000m, soseaua alpina de mare inaltime Grossglockner), insa Ischgl este cel mai frumos sat-statiune din Austria. (Desi destinatii celebre si vizitate tot timpul anului de turisti din toata lumea, nu se ajunge niciodata la stat la coada la telecabine sau la oameni lasandu-si masinile pe sosea ca nu gasesc locuri de parcare.) E situat in apropierea granitei cu Elvetia in regiunea Tirol, langa Samnaun unde se poate ajunge cu 3 telecabine, iar pe parcurs poti vedea peisaje nemaipomenite si marmote. Acolo ai vreo 235km partii impartite pe grade de dificultate, unul din cele mai tari parcuri de distractie pentru snowboarderi din Europa, concerte open-air iarna, iar in apropiere poti vizita celebrul sat Galtur distrus partial de avalansa in 1999, poate ai auzit la tv de el.
    In fine, conditii sunt peste tot in Austria..si lacuri si cascade si paduri si partii de diferite dificultati, poti schia si vara si noaptea, poti practica zeci de sporturi nautice,extreme si nu numai, au sute de km de cabluri pentru telecabine si telescaune certificate ISO, iar preturile dupa parerea mea sunt pe alocuri mai ieftine decat la noi. Astept intrebari si povestiri in continuare .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: