Aveti un litigiu si necesitati sprijin juridic? Nu stiti carui organ judiciar sa va adresati pentru rezolvarea problemei? Suntem aici pentru a va sprijini.
Acordam sprijinului necesar in elaborarea si redactarea oricarui tip de actiune in justitie sau cerere de chemare in judecata.
-plangeri contraventionale, actiuni de anulare a unui act, revendicare, raspundere civila contractuala, rezolutiune a unui contract, restituire imprumut, reparare prejudiciu, reducerea pretului intr-un contract, reziliere contract, restituirea imbogatirii fara just temei, divort, partaj, deschiderea procedurii succesorale, actiune pauliana, actiune oblica, rezilierea unui contract, anulare pentru vicii de consintamant etc.

Realizam cereri si formulare instanta de orice tip: De rectificare a unei hotărâri, De recuzare a unui judecător, De renunţare la drept, Depunerea listei de martorii, Eliberare a unui act din dosar, Încuviinţarea probelor, Pentru depunerea de acte la dosar, Pentru redeschiderea unei judecăţi suspendate,Pentru repunerea în termenul pierdut, investire cu formula executorie, indreptare eroare materiala, angajare aparator, eliberare certificat grefa, contestatie la executare, cerere comandant, cai de atac ( apel, recurs, revizuire, contestatia in anulare si recurs in interesul legii), cerere de executare silita etc.

Oferim o gama variata de contracte, din diverse domenii juridice: vanzare-cumparare, schimb, locatiune, comision. comodat, ipoteca antrepriza, gaj, depozit, cesiune, arenda, leasing, transport, mandat, angajament plata, prestari servicii sponsorizare, asociatie in participatiune precum si acte aditionale la contract etc.

Putem oferi consultanta cu privire la tipul de firma dorita:
- Rezervare denumire firma;
- Redactarea actului constitutiv al firmei, ce va cuprinde datele dvs., obiect de activitate, capital social, inserarea codurilor Caen, conditii de functionare, conditii de lichidare;
- Redactarea declaratiei de administrator si a declaratiei de asociat in cadrul unei societati comerciale, ca acestia indeplinesc conditiile legale;
- Redactarea actului privind detinerea sediului social (contract de comodat sau contract de inchiriere);
- Depunerea capitalului social;
- Depunerea tuturor actelor si reprezentare in fata judecatorului desemnat pentru Registrul Comertului, in vederea obtinerii certificatului de inregistrare;
- Ridicarea certificatului de inregistrare si predarea acestuia clientului;
Preturile variaza in functe de tipul de firma dorit preturile pornind de la 200 de ron.

Tipurile de actiuni si cereri de chemare in judecata sunt exemplificative si limitative. Preturile pentru consultanta pe care o acordam precum si pentru tipul de actiune, cerere, forumular, contract variaza in functie de complexitatea acesteia, de termenul limita, de noutatile intervenite in plan legislativ acestea fiind modice mult mai mici decat cele solicitate de un avocat.

Deasemnea, putem trimite oriunde in tara prin e-mail actele precizate mai sus, dupa ce primim in prealabil, inscrisurile, situatia de fapt concreta, si clarificarile necesare pentru orice cerere de chemare in judecata.

O sa va raspundem la orice problema juridica de preferat prin e-mail sau telefonic, dar si pe topicul de pe craiovaforum.
.