Evaluare Allview Alldro 2 ca ebook reader pentru cititorii impatimiti


  1. #1
    0-day Member blindspot07 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-02-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    4
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

    Evaluare Allview Alldro 2 ca ebook reader pentru cititorii impatimiti

    Pentru cei care au un buget limitat, dar isi doresc totusi sa utilizeze o tableta, Allview Aldro 2 este raspunsul. Cu toate astea asteptarile de la ea nu trebuie sa fie foarte scazute. Poti sa te astepti sa se comporte bine intr-un joc 3D pentru Android, dar de asemenea poti sa te astepti sa se comporte bine la rularea de filme.

    In primul rand motivul achizitionarii ei a fost acela de a putea lua cartile preferate in deplasarile pe care le fac. De obicei jumatate din greutatea bagajelor mele era reprezentata de greutatea cartilor. Functionalitatea si usurinta in utilizare a tabletei poate fi observata inca din momentul in care a fost pornita prima oara dupa scoaterea din cutie. Pentru cineva care nu a avut de-a face cu gadgeturi cu sistem Android pana in momentul in care a pus mana pe Alldro 2 pot sa spun ca acest sistem este foarte intuitiv si nu trebuie foarte mult timp sa te familiarizezi cu comenzile.

    Dimensiunile ei reduse 206 x 139 x 15,79 mm. O fac un companion indispensabil in calatorii. Poate fi strecurata cu usurinta in orice bagaj in locul clasicei agende A5

    Puteti citi mai multe aici http://instantanee.wordpress.com/201...-ebook-reader/

  2. #2
    Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    1,994
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Daca vrei e-book reader, de ce nu iti iei un e-book reader? Nu poti compara o tableta cu ecran iluminat artificial cu un ecran e-ink. Si asta pentru ca iti nenorocesti ochii citind carti pe un ecran LCD.
    Am doua chestii de punctat:
    1. Un e-book reader este MULT mai practic, in ceea ce priveste citirea cartilor, are un format ergonomic, este mai usor, si tine bateria MULT, MULT mai mult. Sunt curios cate pagini poti citi pe tableta aia, avand in vedere ca vei fi nevoit sa tii ecranul aprins non-stop. Sa mai mentionez ca in cazul unei tablete (smartphone) ecranul este cel mai mare consumator?
    2. Cum am zis si mai sus, un ebook reader este mult mai odihnitor pentru ochi, deoarece ecranul sau imita suprafata de hartie, folosindu-se de sursa de lumina exterioara (soare, lampa, bec, etc), nu de sursa de lumina interioara (asa cum face un LCD).

    In ceea ce priveste Allview Alldro 2, il putem evalua ca si tableta, in niciun caz ca ebook reader.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: