Comunicat de Presa Ubisoft - ACE-UBISOFT CRAIOVA GAMING CENTER


  1. #1
    foo ovk's Avatar ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Headbangers Bowl
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    329
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4263
    Puncte CF
    109.0
    Usergroups:

    Comunicat de Presa Ubisoft - ACE-UBISOFT CRAIOVA GAMING CENTER

    Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică
    şi
    UBISOFT
    anunţă

    ACE - UBISOFT CRAIOVA GAMING CENTER
    - partea a 2-a -


    Craiova, 23 februarie 2009 - ACE - Ubisoft Craiova Gaming Center şi-a reînceput activitatea
    Primul semestru al "ACE - Ubisoft Craiova Gaming Center" – programul de traininguri organizate de Ubisoft şi Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică - s-a încheiat pe data de 29 ianuarie 2009. Din totalul de 600 de persoane doritoare de a afla mai multe informaţii prezente la prima întâlnire, în semestrul doi au făcut pasul 150 de ambiţioşi.
    Pe data de 21 februarie, a început al doilea semestru la "ACE - Ubisoft Craiova Gaming Center". În cele 3 luni de training, cursanţii vor demonstra dacă au acumulat suficiente informaţii cât să îşi formeze un background solid pentru a finaliza un joc 2D/3D. Se vor realiza echipe compacte, fiecare echipă având în componenţă artişti 2D şi 3D, designeri şi programatori. Astfel, la finalul cursurilor toţi cei motivaţi în a cunoaşte cât mai multe informaţii din domeniul gamingului vor avea numele trecut la CREDITS la propriul joc. Pentru a ajunge în acel punct cursanţii trebuie să asculte sfatul iniţial al coordonatorului proiectului Răzvan Tănasie: „Gaming-ul este domeniul în care doar cu pasiune şi perseverenţă ai reuşite notabile. Training-urile au fost concepute ca un ajutor pentru cei care iubesc acest domeniu şi sunt dispuşi să muncească din greu pentru a acumula cât mai multe informaţii puse la dispoziţie de oameni cu o vastă experienţă practică pe domeniile de aprofundare ale programului”.
    Cursurile se încheie pe data de 30 mai 2009 cu susţinerea proiectului final - jocul. Cele mai bune proiecte vor fi recompensate cu premii substanţiale, pe măsura efortului depus de cursanţi pe durata întregului an.

    Contact:
    gaming.center@ubisoft.com


    www.ubisoftgroup.com.
    © 2008 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. Ubisoft, Ubi.com, şi sigla Ubisoft logo sunt mărci înregistrate ale Ubisoft Entertainment în SUA şi/sau alte ţări.
    Comunicat de Presa Ubisoft - ACE-UBISOFT CRAIOVA GAMING CENTER Fisiere Atasate

  2. #2
    Mintrubber Raizer_001's Avatar Raizer_001 este o comoara de om Raizer_001 este o comoara de om Raizer_001 este o comoara de om Raizer_001 este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-11-2006
    Locaţie
    WtFdYWtK
    Sex
    M
    Mesaje
    912
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    386
    Puncte CF
    50.0
    Usergroups:
    felicitari celor care au rezistat si bafta in continuare!

    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: