Credeati ca o sa vedem asta vreodata - o banca isi promoveaza un serviciu exclusiv online


  1. #1
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:

    Credeati ca o sa vedem asta vreodata - o banca isi promoveaza un serviciu exclusiv online

    Acum aproape o luna am participat la Sibiu la un eveniment unde s-a anuntat un proiect ambitios, Blogal Initiative, proiect care-si propunea sa adune companii si agentii mari si sa le trimita catre bloggeri si site-uri mai mici, cu gandul ca unde's multi puterea creste iar aia mici si seriosi vor fi mari si vor ramane seriosi la un moment dat.

    Si iata ca la inceputul acestei saptamani a aparut si prima campanie si inca una cu un client mare: BCR

    Ce se urmareste in aceasta campanie este scris si pe anuntul oficial:
    Să încurajăm creativitatea și spiritul antreprenorial al bloggerilor, să îi ajutăm să facă încă un pas spre profesionalizare de care are nevoie blogosfera noastră. Credem cu tărie că prin campanii de acest gen bloggerii își pot dezvolta spiritul antreprenorial. Pe toată durata campaniei, Blogal Initiative vă va oferi recomandări, sfaturi, va răspunde la întrebările voastre, vom fi într-o comunicare continuă.
    Lasand la o parte limbajul corporatist, sa va spun eu ce e misto la treaba asta, faptul ca unii dintre voi, dintre noi, pot castiga niste bani si nu doar acum. Dar pentru ca discutam doar despre campania BCR va spun din start ca cine-si da cu parerea despre serviciul de refinantare poate castiga 1500 euro sau niste gadgeturi misto. Ia uite ce se zice aici:

    Campania se desfasoara in perioada 6 iunie - 4 iulie. Fiecare blogger (poate participa oricine) care vrea sa participe la campanie va primi un brief despre produsul de refinantare al BCR si obiectivele pe care le urmarim cu aceasta campanie. Daca se decide sa participe, va trebui sa scrie pe blog parerea sa despre produsul BCR si despre modul in care crede ca acest produs ar putea fi promovat (urmarim si creativitatea participantilor). (...)
    Premiile puse in joc sunt urmatoarele
    • Premiul 1: 1500 de euro
    • Premiul 2: 2 iPad de 16 G
    • Premiul 3: 5 smartphones HTC


    Hopaaa, parca suna mai interesant.
    Asadar, treaba sta in felul urmator, vrei sa te faci cunoscut si sa ajunga la tine mai multi cititori? Vrei sa ai sansa ca pe viitor sa primesti niste campanii din care poti face bani frumosi? Sau vrei sa castigi acum direct cam o mie si cinci sute de euro, un iPad, un smartphone? Pai atunci gadila-ti neuronul si pune-l la treaba, scorneste ceva frumos, scrie si dupa promoveaza.

    eu zic intai si intai sa multumim Blogal Initiative pentru idee, apoi BCR-ului pentru implicare si apoi Revistei Biz pentru ca sustine acest proiect.


    Tot scrie acolo sus de bloggeri si una si alta dar sa stiti ca si forumistii sunt bineveniti. Dati-va cu parerea aici despre produsul de refinantare de la BCR, indepliniti cerintele campaniei si gata, sunteti inscrisi in cursa.
    Orice intentie de participare la campanie trebuie anuntata pe mailul contact at blogalinitiative.ro, ca sa poata fi validata.
    Last edited by Moderator; 07-06-2011 at 16:20.
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: