Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Pe 10 Iunie mergi la vot!


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  44
  Sex
  M
  Mesaje
  22,763
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  148
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Pe 10 Iunie mergi la vot!

  Pe 10 Iunie 2012 au loc in Romania alegeri pentru desemnarea Reprezentantilor in Consiliul Local, Primarie, Consiliul Judetean si Presedentia Consiliului Judetean.

  Ca intotdeauna CraiovaForum si-a sfatuit utilizatorii sa iasa la vot si sa-si exprime optiunile politice pe 10 Iunie 2012, indiferent care ar fi acestea.

  In 2008 prezenta la vot a fost de doar 35.5%, numarul voturilor valabil exprimate pentru functia de primar al Craiovei a fost de 91.644 in timp ce numarul cetatenilor cu drept de vot în Craiova a fost de 265.208, castigatorul a beneficiat de 50.471 voturi.
  In Perioada 26 Aprilie - 26 Mai 2012, pe www.CraiovaForum.ro au intrat 80.151 persoane din Craiova. Conform studiilor demografice la care site-ul nostru a participat, un procent de 87.23% din vizitatori au peste 18 ani deci drept de vot, adica 69.916 persoane.

  Daca toate aceste persoane ar merge la vot si ar vota cu aceeasi persoana, CraiovaForum ar putea numi Primarul.

  Fara a sustine vreun candidat si ferindu-ne de a folosi vreuna din culorile partidelor politice sau candidatilor, folosind doar non-culori (alb, negru precum si nuante de gri), lansam astazi Campania de responsabilitate sociala: Pe 10 Iunie mergi la vot!

  Alegerile locale in 2012 se organizeaza intr-un singur tur, cine are cu un singur vot mai mult decat fiecare dintre contracandidati, castiga. Fotoliul de Primar se poate castiga cu un singur vot. Acela poate fi al tau! Un oras nu se poate conduce singur, indiferent daca votam sau nu. Preferatul nostru poate fi altcineva dar putem alege doar dintre cei care candideaza. De aceea este important sa va alegeti un favorit dintre cei care candideaza si sa mergeti sa-l validati prin vot.

  Nu lasati pe altii sa decida pentru voi! Mergeti la vot!

  Gasiti mai jos bannerele daca doriti sa le puneti pe site-uri.

  300 x 250
  728 x 90 versiunea 1 sau 728 x 90 versiunea swf
  728 x 90 sau 728 x 90 versiune swf
  250 x 250 si versiunea 2
  Pe 10 Iunie mergi la vot! Fisiere atasate Analytics-craiovaforum.png  

 2. #2
  Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  in eter
  Sex
  M
  Mesaje
  4,674
  Mesaje bazar
  616
  Putere Reputatie
  58
  Reputatie
  12249
  Puncte CF
  19.0
  Mergem cum sa nu .
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Newcomer marius_radu's Avatar marius_radu va deveni faimos in curand
  Data de inscriere
  05-01-2009
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  54
  Mesaje bazar
  519
  Putere Reputatie
  29
  Reputatie
  68
  Puncte CF
  10.0
  buna initiativa
  felicitari !

 4. #4
  Banned JamaiCatalin's Avatar JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum
  Data de inscriere
  22-12-2007
  Locaţie
  Niciodata Stabil
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  1,685
  Mesaje bazar
  1305
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -500
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:
  Mergem.Felicitari

 5. #5
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  50
  Sex
  M
  Mesaje
  20,899
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  139
  Reputatie
  27902
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:
  e un drept castigat, singurul lucru care a mai ramas dupa asa zisa "Revolutie `89"!

  "Trăieşti într-o democraţie şi asta îţi ocupă tot timpul", ar spune cineva. Nu, să trăieşti într-o democraţie înseamnă să ai dreptul de a spune cine ar trebui să conducă ţara şi cum ar trebui să o facă. Sigur, e mult mai uşor să spui că nu îţi pasă şi ca votul tău oricum nu contează pentru că oricum altcineva va vota în locul tău, dar dacă nu e aşa? Dacă te-ai duce la vot, pe 10 iunie, şi ţi-ai exercita dreptul? În fond, e dreptul tău, un drept pentru care tineri de vârsta ta mor, la propriu, în alte ţări.

  Iată 5 motive pentru care să te duci la vot:

  1. Tineretul, ca şi segment al populaţiei, este ignorat complet de către partide, politicieni, consultanţi de campanie şi, în cele din urmă, de aleşi.
  Pentru că procentul de tineri care se prezintă la vot este atât de mic în România, lor le este mai uşor sa te ignore, să renunţe la încercarea de a te convinge şi, atunci când sunt într-adevar aleşi, le este şi mai uşor să îţi ignore problemele pentru că, în fond, tu nici măcar nu te-ai dus la vot. Dacă totuşi votezi, s-ar putea să le atragi atenţia şi să îşi dea seama că tu reprezinţi o forţă pe care ei nu mai au voie să o ignore de acum înainte.

  2. Cele mai multe dintre deciziile luate de aleşi te afectează pe tine, în mod direct.
  Educaţia, locurile de muncă şi economia oraşului, spaţiile verzi şi aspectul locurilor în care trăieşti sunt lucruri care te afectează pe tine, direct, şi nu doar pe cei care se duc de obicei la vot. Tu eşti cel care are nevoie de şcoli finanţate, tu eşti cel care are nevoie de un loc de muncă şi tu esti cel care vrea să trăiască într-un oraş european. Tu trebuie să mergi la vot, nu mai lăsa responsabilitatea pe umerii bunicii tale.

  3. Democraţia nu poate funcţiona decât dacă şi tu te împlici.
  Probabil ai mai auzit asta de un milion de ori, dar este cât se poate de adevărat. Dacă vrei să trăieşti într-un stat democratic, condus de oameni, pentru oameni, acesta nu poate funcţiona... fără oameni. Puterea ta expiră pe 10 iunie, la ora 21.00. Foloseşte-o!

  4. Dacă nu votezi, nu ai nici un drept să te plângi că nu trăieşti bine!
  Nu-i aşa că e de-a dreptul enervant când auzi pe cineva care se plânge mereu că economia nu merge, că aleşii sunt corupţi, că oamenii sunt ignoraţi şi pe urmă afli că persoana respectivă nici măcar nu s-a obosit sa meargă la vot? Nu fi acea persoană. Mergi la vot!

  5. Ar trebui să votezi pentru că poţi.
  Să ai posibilitatea să votezi este un lucru fantastic. Mulţi tineri mor luptându-se pentru a dobândi acest drept pe care tu nici măcar nu îl iei în seamă. Mergi la vot pentru că mâine s-ar putea să te trezeşti într-o ţară în care nu vei mai avea acest drept.
  Last edited by Moderator; 29-05-2012 at 09:57.

 6. #6
  Member nyk29's Avatar nyk29 este o comoara de om nyk29 este o comoara de om nyk29 este o comoara de om nyk29 este o comoara de om
  Data de inscriere
  09-09-2006
  Locaţie
  craiova
  Varsta
  45
  Sex
  M
  Mesaje
  159
  Mesaje bazar
  546
  Putere Reputatie
  33
  Reputatie
  307
  Puncte CF
  0.0
  VOM FI LA URNE!

 7. #7
  Rocker Imhotep's Avatar Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  10-05-2010
  Locaţie
  St. Mesmin
  Sex
  M
  Mesaje
  1,465
  Mesaje bazar
  1
  Putere Reputatie
  33
  Reputatie
  3351
  Puncte CF
  75.0
  Usergroups:
  Vin din Franta, special pentru asta.
  Francezii au iesit la vot sa-si voteze presedintele in procent de peste 80%. In zona unde ma aflu procentul a fost de 93,13%.
  Pe 10 iunie ei meg din nou la vot pentru alegeri legislative. Se preconizeaza aceiasi rata de participare.
  La noi, oare, de ce nu se poate?
  "Nu înţelegi un lucru pe deplin decât dacă poţi să i-l explici bunicii." <Albert Einstein>

 8. #8
  Member circuit's Avatar circuit reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  23-11-2007
  Varsta
  37
  Sex
  M
  Mesaje
  154
  Mesaje bazar
  253
  Putere Reputatie
  31
  Reputatie
  17
  Puncte CF
  33.0
  DA...merg la vot...

 9. #9
  De-al casei 0_o's Avatar 0_o reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  30-10-2008
  Locaţie
  Vaginatown
  Sex
  M
  Mesaje
  399
  Mesaje bazar
  79
  Putere Reputatie
  30
  Reputatie
  12
  Puncte CF
  22.5
  si daca s-ar vota 100%, pentru noi tot de rahat va fi.. solomon, olguta, dinca = acelasi rahat dar cu alt partid in spate

  George Carlin: "you don't really have choice in this country, you have the illusion of choice"
  Sunt genul de om educat dar nebun de fapt la cap


  Parov Stelar

 10. #10
  Banned UK.Products's Avatar UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om UK.Products este o comoara de om
  Data de inscriere
  05-10-2011
  Locaţie
  Craiova / Brestei
  Varsta
  29
  Sex
  M
  Mesaje
  506
  Mesaje bazar
  38
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  440
  Puncte CF
  10.0
  Intr-adevar suntem pusi intr-o situatie de rahat, dar tot nu se va schimba nimic daca nu mergi la vot.

 11. #11
  Junior zisel21 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  13-05-2012
  Locaţie
  Oare unde?
  Sex
  M
  Mesaje
  58
  Mesaje bazar
  3
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -29
  Puncte CF
  0.0
  Toata lumea ar trebui sa mearga la vot !

 12. #12
  Banned andy_0's Avatar andy_0 este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  14-06-2009
  Locaţie
  Valea Rosie
  Varsta
  35
  Sex
  M
  Mesaje
  138
  Mesaje bazar
  203
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  34
  Puncte CF
  15.5
  Usergroups:
  Categoric NU !!

 13. #13
  Senior Member cronicles's Avatar cronicles este un nume cunoscut tuturor cronicles este un nume cunoscut tuturor cronicles este un nume cunoscut tuturor cronicles este un nume cunoscut tuturor cronicles este un nume cunoscut tuturor cronicles este un nume cunoscut tuturor cronicles este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  02-05-2011
  Sex
  M
  Mesaje
  796
  Mesaje bazar
  2175
  Putere Reputatie
  27
  Reputatie
  871
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:
  o intrebare , daca sunt din valcea , dar am viza de flotant in Craiova , pot merge la vot?

 14. #14
  Member cros's Avatar cros va deveni faimos in curand
  Data de inscriere
  04-04-2007
  Varsta
  35
  Sex
  M
  Mesaje
  179
  Mesaje bazar
  477
  Putere Reputatie
  32
  Reputatie
  56
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:
  Mergem,ca avem acest drept

 15. #15
  Junior xsonicchaos este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  11-05-2009
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  89
  Mesaje bazar
  280
  Putere Reputatie
  28
  Reputatie
  44
  Puncte CF
  0.0
  da, daca ai o vechime de cel putin 3 luni pana la data votarii, poti vota in craiova pt craiova. am intrebat special.

 16. #16
  Banned costinel_toma's Avatar costinel_toma are ceva special... costinel_toma are ceva special...
  Data de inscriere
  26-10-2006
  Locaţie
  Mofleni,Craiova,Dolj
  Varsta
  35
  Sex
  M
  Mesaje
  355
  Mesaje bazar
  181
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  184
  Puncte CF
  34.0
  Usergroups:
  O sa votez cand o sa se nasca cineva competent, independent, perfect din punct de vedere moral, corect, neinfricat fata de hoti,unul care aplica legea si nu o interpreteaza......
  Urmaresc din clasa a IV-a ce se intampla in politica,nu s-a schimbat nimic,aceleasi vorbe,aceleasi fapte,unii oameni s-au schimbat dar sunt scoliti din umbra de cei vechi si au aceleasi apucaturi.Nimeni nu m-a convins nici anul acesta,sper la 80 ani sa pot vota pe unul care chiar merita.Numai bine,bafta la vot.

 17. #17
  Fan Stiinta valoare's Avatar valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta
  Data de inscriere
  29-07-2008
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  31
  Sex
  M
  Mesaje
  517
  Mesaje bazar
  36
  Putere Reputatie
  32
  Reputatie
  1457
  Puncte CF
  24.0
  Usergroups:
  O sa vin la vot

  Fii tu însuți schimbarea pe care o vrei în lume!

  http://www.youtube.com/watch?v=PMAk5cJ_Vm4

 18. #18
  Member v4lenthyno's Avatar v4lenthyno este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  16-07-2007
  Sex
  M
  Mesaje
  179
  Mesaje bazar
  318
  Putere Reputatie
  32
  Reputatie
  44
  Puncte CF
  4.5
  Fara a sustine vreun candidat si ferindu-ne de a folosi vreuna din culorile partidelor politice sau candidatilor, folosind doar non-culori (alb, negru precum si nuante de gri), lansam astazi Campania de responsabilitate sociala: Pe 10 Iunie mergi la vot!
  . Cand zici Craiovaforum...zici ce candidat? In ziua de azi toti doresc sa aiba o felie din marea bucata .
  costinel_toma

  O sa votez cand o sa se nasca cineva competent, independent, perfect din punct de vedere moral, corect, neinfricat fata de hoti,unul care aplica legea si nu o interpreteaza......
  Urmaresc din clasa a IV-a ce se intampla in politica,nu s-a schimbat nimic,aceleasi vorbe,aceleasi fapte,unii oameni s-au schimbat dar sunt scoliti din umbra de cei vechi si au aceleasi apucaturi.Nimeni nu m-a convins nici anul acesta,sper la 80 ani sa pot vota pe unul care chiar merita.Numai bine,bafta la vot.
  Da domne !

 19. #19
  Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
  Data de inscriere
  03-10-2005
  Locaţie
  craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  2,073
  Mesaje bazar
  454
  Putere Reputatie
  45
  Reputatie
  1633
  Puncte CF
  13.0
  Usergroups:
  Punem mana pe furci si topoare!

  Tatal unui prieten sta la tara (50-60km), are buletin de Craiova. Au venit dintr-o colitie de partide, la poarta sa-l intrebe daca poate sa ajunga sa voteze, Ii pot asigura ei transportul! Sunt cititi: Detin info despre situatiile oamenilor si mai au si bani!

 20. #20
  Banned ciobi's Avatar ciobi a avut ceva conflicte in trecut
  Data de inscriere
  29-04-2009
  Locaţie
  In lumea mea...
  Varsta
  33
  Sex
  M
  Mesaje
  115
  Mesaje bazar
  484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -4
  Puncte CF
  50.0
  Usergroups:
  Am vazut aici tot felul de comentarii gen "Nu merg la vot,ca oricum daca merg tot asa prost o ducem" .dar ia ganditi-va daca nu sunteti multumiti,de ce sa nu faceti o schimbare?Da-ti o sansa altcuiva,care vi se pare competent,dar iesiti la vot.
  ORICE VOT CONTEAZA.
  CRAIOVAmerita ceva mai BUN
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: