Salut ! Am un Iphone 4 si pana acum cateva zile am avut jailbreak semi-untethered pe versiunea de iOS 7.1.1. . Am aflat mai apoi ca a aparut si o versiune de jailbreak untethered pentru 7.1.1 si anume "Pangu Jailbreak"...bineinteles ca mi-am dorit si eu sa ii fac jailbreak untethered pentru ca e mult mai bun Cam de aici a inceput toata problema mea...
Avand jailbreak-ul semi-untethered am dat restore si backup la telefon pentru a putea instala asa numitul "Pangu Jailbreak"...dupa ce am dat restore la telefon, i-am dat si restore back-up pentru a recupera pozele, contactele, notele etc. . Procesul merge pana la final, apoi primesc mesajul : "Iphone could not restore backup because an error occurred " .
Am cautat tot felul de solutii, am incercat sa copiez backup-ul la un prieten in calculator si sa ii dau restore de la el (la fel ca mai sus procesul merge pana la final dupa care primesc eroarea), am bagat telefonul in DFU mode apoi am dat restore backup insa tot nu a mers.
Exista un alt program prin care pot incerca sa dau restore backup (ma gandesc ca poate exista ) inafara de iTunes ?Credeti ca poate fi de la faptul ca i-am dat backup in timp ce aveam jailbreak iar acum nu mai pot face nimic ?
Cel mai mult imi pare rau de poze pentru ca aveam foarte multe iar in icloud mi s-au salvat foarte putine si chiar vreau sa le recuperez si pe celelalte . Va rog mult sa ma ajutati ! Multumesc anticipat !