Cunoscut încă din perioada în care activa la Alro ca fiind unul dintre cei care se ocupă cu lucrurile mai puţin curate ale fotbalului, Nedelcu a fost înlăturat zilele trecute de la echipa Clubului Sportiv Municipal, după ce înaintea meciului cu FC Piatra Olt anunţase că îşi prezintă demisia, revenind apoi pentru a spune că a fost doar o strategie a sa. În prezent referent în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Laurenţiu Şerban susţine că nu are nicio legătură în luarea acestei decizii, nefiind implicat nici măcar neoficial la CSM.

*

„E bucătăria lor internă, eu n-am nicio treabă cu clubul. Pe Nedelcu l-am cunoscut la meci ca spectator, l-am salutat, n-am nimic cu dânsul. Singurii care pot da detalii despre ce a fost sunt cei din conducere, eu n-am de unde să ştiu din afară ce se întâmplă acolo. Nici nu ştiu ce era Nedelcu la CSM. Am citit şi eu că ba a plecat, ba n-a plecat… Dacă aşa îi place lui să se joace, parcă e copil mic…”, a declarat Adi Creţu.


„M-am săturat să se comenteze”

Şerban, care a fost suspectat că ar fi discutat pentru „indirecte” cu antrenorul formaţiei Minerul Motru, Ştefan Nanu, afirmă că nu a participat la jocuri de culise în favoarea celor de la CSM.

*

„M-am săturat să se comenteze. Am văzut că se face asta şi la CSM, şi la Alro. Însă eu îi stimez pe cei care comentează, fiecare e liber să spună ce vrea. Dacă se zice că sunt în spatele celor de la CSM, poate am venit la meciuri la «oficială» şi am stat în spatele lor, că n-au mai fost locuri în faţă. Pentru mine e un capitol încheiat. Dacă va fi vreodată să fiu undeva, o să anunţ eu, nu trebuie să zică alţii”, a mai spus Adi Creţu.**

„Trebuie lăsaţi să se pregătească pentru Divizia B”

Fostul preşedinte al Oltului consideră că echipa Clubului Sportiv Municipal este ca şi promovată în Liga a II-a, iar pe acest final de sezon are nevoie de linişte pentru a pune la punct lucrurile în vederea participării la viitoarea ediţie de campionat.


„Să-i lăsăm în pace, că sunt lideri. 95-96% sunt promovaţi. Acum trebuie lăsaţi să se pregătească pentru Divizia B, să-şi caute jucători”,
a punctat Laurenţiu Şerban.



Sursa: gazetanoua.ro