Aflaţi la patru puncte distanţă de poziţia secundă, promovabilă în primul eşalon, aluminiştii trebuie să se impună în această după-amiază pe terenul celor de la ACU pentru a rămâne aproape de primele clasate. Elevii lui Corneliu Papură vor întâlni o formaţie situată deasupra liniei ce delimitează zona retrogradării, care trăieşte cu emoţii finalul de sezon.

„Toate meciurile sunt grele”

Preşedintele executiv al grupării de pe Olt, Jane Niţulescu, crede că slătinenii nu vor avea o misiune uşoară în această confruntare, însă speră ca echipa să obţină cele trei puncte.

*

„Ei luptă pentru evitarea retrogradării, dar toate meciurile sunt grele, cu orice formaţie. O să vedem şi cum e vremea, pentru că miercuri se anunţă ploi, se răceşte. Noi însă jucăm bine pe răcoare. Cu o victorie acolo, am fi în grafic”, a spus Niţulescu.


Pentru acest meci, „principalul” Papură se confruntă cu probleme de lot: Pasăre este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, Tătaru, Kalai şi Ghiţă au probleme medicale, în timp ce Florin Radu s-a accidentat la antrenamentul de luni.

„Pronosticul meu este 1X”

De partea cealaltă, preşedintele celor de la ACU, Gheorghiţa Onu, aşteaptă ca fotbaliştii aflaţi sub comanda lui Costel Bogoşel să încheie neînvinşi întâlnirea.

*

„Nicio echipă nu e favorită în acest meci. Jocul din tur, de la Slatina, a fost singurul din acest campionat la care am avut probleme cu arbitrii, de atunci nu ni s-a mai întâmplat aşa ceva. Pronosticul meu pentru această partidă e 1X. Nu suntem noi cei care vom retrograda”, a declarat Geta Onu.


Întâlnirea dintre Alro Slatina şi ACU Arad se va disputa cu începere de la ora 18.00 şi va fi condusă de o brigadă de arbitri avându-i în componenţă pe Constantin Făniţă (Timişoara) – la centru, Iulian Szekely (Cluj Napoca) şi Marius Bălan (Dej) – asistenţi. Observatorii meciului sunt Traian Marchiş (Baia Mare) şi Costin Dan (Zalău).



Sursa: gazetanoua.ro