Cu implicaţii în lupta pentru promovare, întâlnirea în care cei de la Alro au primit vizita echipei din Mioveni a adus grupării de la malul Oltului a doua înfrângere pe teren propriu din acest sezon. Slătinenii şi-au creat principalele ocazii de a marca ale începutului de meci, dar Ene a şutat din poziţie centrală pe deasupra buturilor apărate de Ilie (10), în timp ce lovitura de cap expediată de Vişa din câţiva metri s-a dus peste transversală (16). Minutul 31 a adus o importantă oportunitate de gol a formaţiei antrenate de Ionuţ Popa, reluarea cu capul a lui Olteanu fiind deviată în bară de Marinescu, pentru ca apoi mingea să fie respinsă în ultimul moment de pe linia porţii.
Argeşenii au continuat să asalteze careul advers, însă defensiva aluminiştilor a rezistat, pe contracatac Dulcea fiind blocat de fundaşii echipei din Mioveni (37). Imediat, formaţia vizitatoare a reuşit să deschidă scorul, centrarea lui Ayza de pe linia de fund fiind reluată în plasă, dintr-un unghi închis, de Claudiu Ionescu (38). Până la pauză, Vladu ar fi putut majora diferenţa de pe tabelă, dar şutul său a fost reţinut de Marinescu, pentru ca în celălalt careu balonul trimis de Eduard Stoica la colţul lung să treacă pe lângă bară.

Acuze de blat

La ieşirea de la cabine, tot echipa argeşeană a fost mai aproape de gol, execuţia lui Claudiu Ionescu din flancul drept întâlnind plasa laterală. Pe măsura scurgerii timpului, în jocul elevilor lui Corneliu Papură au apărut tot mai multe greşeli, tribuna acuzându-şi favoriţii că nu îşi apără corect şansele. Sergiu Popescu şi Ene au preferat să paseze în locul unor şuturi spre poartă din poziţii favorabile, stârnind nemulţumirea publicului.
Cu un sfert de oră înainte de final, Claudiu Ionescu ar fi putut înscrie din nou pentru formaţia vizitatoare, dar şutul său a fost respins în corner de Marinescu. Atacantul celor de la CS Mioveni nu a mai ratat însă ţinta două minute mai târziu, atunci când a îndeplinit o simplă formalitate după o pasă primită de pe dreapta de la Coşereanu.
La acest scor, mulţi dintre spectatorii prezenţi pe „1 Mai” au început să părăsească stadionul, ultimul fluier aducând un cor de huiduieli şi fluierături la adresa jucătorilor grupării slătinene.
În urma acestui eşec, Alro a ieşit din cursa promovării, ocupând poziţia a cincea în ierarhia seriei, la şase, respectiv şapte puncte distanţă de locurile ce duc în Liga I.

*

Alro Slatina: Marinescu, Pasăre, Răducu (46 Murgan), Vişa, Ghindeanu (27 Goge), Sergiu Popescu (67 Voicu), Quist, Precup, Eduard Stoica, Ene, Dulcea.

*

CS Mioveni: Ilie, Ciucur, Miulescu, Olteanu, Baicu, Sandulescu, Năuiu, Ayza, Enache (45 Coşereanu), Vladu (74 Sfârlea), Claudiu Ionescu (83 Stan).



Sursa: gazetanoua.ro