Dacă partida desfăşurată în turul campionatului a fost precedată de schimburi acide de replici, oficialii celor două formaţii oltene spun că jocul din această după-amiază este unul obişnuit de campionat. Directorul sportiv al grupării din Vişina Nouă, Adrian Rafailă, afirmă că rivalităţile au fost lăsate în urmă, sperând într-o evoluţie reuşită a elevilor lui Marius Stoica pe stadionul „Parc”.

*

„Nu avem nimic de împărţit. Poate înainte au mai fost nişte contre, dar orgoliile trebuie lăsate la o parte. E un meci normal de campionat. Mergem să jucăm, iar cel mai bun să câştige”, a declarat Rafailă.


De partea cealaltă, oficialul caracalenilor, Gigi Ilie, aşteaptă o victorie a echipei antrenate de Laurenţiu Urâtu în faţa propriilor suporteri.

*

„Marţi urmează meciul cu Vişina Nouă. E un joc pe care vrem să-l câştigăm. Sperăm să luăm cele trei puncte”, a spus Ilie.

*

Partida dintre FC Caracal şi Sportul Vişina Nouă se va disputa cu începere de la ora 18.00. Arbitrii întâlnirii sunt: Nicolae Croitoru (Râmnicu Vâlcea) – la centru, Marius Constantin şi Lucian Stamanichi (ambii din Bucureşti) – asistenţi. Observatori: Ion Dumitrică (Craiova) şi Gheorghe Croitoru (Drobeta Turnu Severin).



Sursa: gazetanoua.ro