Misiune facilă pentru liderul seriei, CSM Slatina, în această etapă. Gruparea pregătită de Marius Popa întâlneşte, în faţa propriilor suporteri, ultima clasată, Triumf BâRCA. Cu doar patru puncte acumulate în acest sezon, şansele ca gruparea doljeană să se mai salveze de la retrogradare sunt infime, prin urmare slătinenii pornesc din postura de favoriţi. Oficialul celor de la CSM Slatina, Cristian Cismaru, consideră că presiunea creată în jurul echipei ar putea să-şi pună amprenta asupra evoluţiei.

*

„La prima vedere, oricine ar spune că avem o misiune uşoară, avem o echipă net superioară valoric, însă presiunea care se creează ar putea să-şi pună amprenta asupra jocului. Am încredere în băieţi şi nu cred că se va pune problema învingătoarei, însă nu trebuie să ne considerăm dinainte câştigători”, a precizat directorul Clubului Sportiv Municipal, Cristian Cismaru.

Probleme în ofensivă

CSM Slatina se confruntă cu probleme de lot în zona ofensivă. Pe lângă pierderea lui Şerban, care va rata întreg returul de campionat, Istinie este şi el indisponibil pentru partida cu Triumf BâRCA. Atacantul s-a accidentat înaintea disputei cu FC Caracal la antrenamente, fiind diagnosticat cu leziune musculară. Nicuşor Istinie va sta departe de teren aproximativ trei săptămâni.
Partida CSM Slatina-Triumf BâRCA va fi arbitrată de o brigadă din Bucureşti, condusă la centru de Marcel Bîrsan, ajutat la cele două tuşe de Alexandru Radu şi Dragoş Baluna. Observatorul întâlnirii este Ioan Cristea.



Sursa: gazetanoua.ro