Colonelul Valentin Voicu, în doliu după pierderea soţiei


  1. #1
    P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum has disabled reputation
    Join Date
    16-06-2004
    Age
    19
    Sex
    M
    Posts
    62,497
    Posts bazar
    18
    Rep Power
    353
    Reputation
    262
    Puncte CF
    0.0

    Colonelul Valentin Voicu, în doliu după pierderea soţiei

    Se pare că starea de sănătate a directoarei de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 din Slatina s-a agravat săptămâna trecută, când a şi fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Până la urmă, Elena Voicu a fost transportată la Spitalul Fundeni din Bucureşti, unde a murit. Trupul neînsufleţit al femeii, în vârstă de 50 de ani, a fost depus, duminică în jurul orei 16.00, la Catedrala „Sfântul Gheorghe” din Slatina.
    Astăzi va avea loc înmormântarea în satul Mamura, din comuna olteană Strejeşti, la cavoul familiei Bobeş, cuscrii familiei Voicu.
    Elena Voicu preda educaţie tehnologică la Şcoala cu clasele I-VIII „Eugen Ionescu” şi la Şcoala Nr. 3, aici fiind şi director.

    *

    „Este incredibil!”

    Vestea morţii Elenei Voicu a venit pe neaşteptate şi pentru colaboratorii din învăţământ ai directoarei de la Şcoala Nr. 3.

    *

    „Este incredibil! A avut acum un an şi ceva o piatră la rinichi pe care a eliminat-o şi n-a mai avut probleme. Joi am fost cu dânsa la Ziua Jandarmeriei şi chiar se simţea bine şi vorbea despre nişte investiţii pe care vrea să le mai facă la şcoală”, şi-a amintit Mariana Gheorghe, inspectorul general al ISJ Olt, o apropiată a Elenei Voicu.


    „După aceea a luat-o cu frig când aştepta un taxi şi a stat acasă vreo trei zile. Când i s-a făcut mai rău a fost dusă la spital la Slatina şi apoi dusă cu elicopterul SMURD la Bucureşti. Acolo se pare că infecţia îi afectase rinichii şi în a doua zi am înţeles că a făcut septicemie”, a conchis inspectoarea.


    Elena Voicu era printre dascălii care an de an trimitea elevi în număr mare la Olimpiadele naţionale de profil.

    *

    „A avut rezultate foarte bune la Olimpiadele de educaţie tehnologică. Chiar şi acum avea foarte mulţi copii la Olimpiada naţională şi mereu vorbea despre ei”, a spus Gabriela Constantinescu, inspector şcolar pentru implementarea descentralizării instituţionale în cadrul ISJ Olt.



    Sursa: gazetanoua.ro

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Join Date
    08-10-2010
    Location
    Craiova
    Sex
    M
    Posts
    1,089
    Posts bazar
    120
    Rep Power
    0
    Reputation
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Condoleante...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: