Vestimentaţia femeilor a devenit din ce în ce mai generoasă pentru ochiul bărbătesc. Apariţia fustei mini în preajma anilor ’60 a reprezentat o adevărată revoluţie vestimentară, iar în fiecare an, fusta pare să intre la apă. Dacă iniţial fusta mini era creată în aşa fel încât să treacă puţin de genunchi în sus, acum aceasta a devenit mai degrabă... curea.
Dacă fusta a fost creată pentru a-i da libertatea necesară femeii, damele pot spune că sunt mai libere ca niciodată. Mă întreb acum, probabil cum o făceau şi bărbaţii de acum câteva zeci de ani, cât de mult se va mai scurta fusta? Cu siguranţă că şi creatoarea fustei scurte ar fi uimită să vadă cât de mult au evoluat lucrurile.
Dacă te uiţi după o don’şoară pe stradă mai insistent, eşti fustangiu. Dacă o claxonezi, eşti un porc şi un măgar obsedat. Dacă-i spui că a uitat să-şi ia hainele când a plecat de acasă, eşti mitocan. Niciodată nu este vina fustei sale de un lat de palmă de sub care se văd toate cele. Să nu mai vorbim despre urcatul pe scările rulante cu o asemenea vestimentaţie...



Sursa: gazetanoua.ro