CSM Slatina şi FC Piatra Olt se vor duela, vineri, pe terenul grupării alb-vişinii, în cadrul unei partide în care liderul seriei încearcă să continue incursiunea spre eşalonul secund fotbalistic. Antrenorul grupării FC Piatra Olt, Dan Oprescu, a declarat că meciul va fi tratat la fel ca celelalte, obiectivul fiind obţinerea celor trei puncte.

*

„Într-adevăr, meciul cu CSM Slatina este mai frumos, atrage mai mulţi spectatori, derby-urile locale atrag pasiuni nebănuite, dar aş vrea să rămână atât, iar fotbalul va avea de câştigat. Fără alte orgolii”, a declarat Dan Oprescu.

„Dacă va fi nevoie să îmi apăr echipa, o voi face de fiecare dată”

Antrenorul formaţiei FC Piatra Olt, Dan Oprescu, consideră că ambiţia în teren este binevenită, însă tertipurile la care recurg uneori adversarii distrug fotbalul.


„Orgoliile prosteşti şi goana după rezultate cu orice preţ distrug fotbalul. Toată lumea este înnebunită să câştige, se sar paşi importanţi în pregătirea sportivilor, mai ales a celor tineri, tocmai din aceste motive. Una este să-ţi formezi elevii să fie nişte învingători, alta este să câştige cu orice preţ. Şi noi vrem să câştigăm, dar avem de învăţat şi din înfrângeri. Important este să nu ne abatem de la principiile sănătoase care au cam dispărut în fotbalul românesc. Îmi propusesem să nu mai ies în presă, dar dacă va fi nevoie să îmi apăr interesele echipei, o voi face de fiecare dată cu obiectivitate”,
a declarat Dan Oprescu.


„Streinu va fi reprimit în lot, momentan este exclus”

Pentru confruntarea cu CSM Slatina, principalul Dan Oprescu are la dispoziţie întreg lotul. Singurul jucător care nu va evolua cu siguranţă în meciul cu liderul este Claudiu Streinu, acesta fiind exclus din lot.

*

„Streinu va fi reprimit în lot după ce îşi va ispăşi perioada de excludere”, a precizat Oprescu.



Sursa: gazetanoua.ro