Dacă este să ţinem cont de declaraţiile publice făcute de către preşedintele PDL Olt, Darius Vâlcov, conform cărora este unul dintre cei 35 de semnatari ai documentului de susţinere a moţiunii cu care Emil Boc va candida la un nou mandat de preşedinte, întâlnirea de la Slatina va fi cât se poate de plăcută.
Activul de partid va fi totuşi nevoit să asculte obiectivele moţiunii „România dreaptă, România puternică” şi, probabil, aşa cum s-a întâmplat şi în alte judeţe, o analiză a situaţiei politice, economice şi sociale din România, precum şi argumentele pentru care Emil Boc, în calitate de şef al guvernului, a luat măsuri nepopulare, al căror efect este scăderea încrederii populaţiei în PDL.
Evenimentul va avea loc marţi, 19 aprilie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, începând cu ora şapte seara. Presa nu va avea acces la reuniune. Paza şi protecţia vor fi întărite de efective ale Poliţiei şi Jandarmeriei. Avem confirmarea că Emil Boc va fi însoţit de preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi de încă şapte sau opt susţinători importanţi (probabil Gheorghe Flutur, Elena Udrea, Gheorghe Falcă, Traian Igaş, Raluca Turcan).
Primul dintre cei trei candidaţi care a venit la Slatina să-şi prezinte programul cu care va candida pe 14 mai a fost Theodor Paleologu. Spre deosebire de Emil Boc, acesta a fost primit în cadru restrâns, la sediul organizaţiei judeţene. Data la care Vasile Blaga, singurul lider de la centru aflat într-o relaţie foarte apropiată cu Darius Vâlcov, se va întâlni cu pedeliştii din Olt nu a fost încă stabilită.



Sursa: gazetanoua.ro