FC Balş, eşec dramatic


  1. #1
    P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    16-06-2004
    Varsta
    19
    Sex
    M
    Mesaje
    62,497
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    353
    Reputatie
    262
    Puncte CF
    0.0

    FC Balş, eşec dramatic

    FC Balş a preluat conducerea pe tabelă după un autogol de-al fundaşului Oprica. După pauză, oaspeţii au întors scorul prin două reuşite ale lui Beciu şi una a lui Truşcă. Bălşenii au trecut de mai multe ori pe lângă gol, însă bara s-a opus în patru faze foarte importane. Antrenorul gazdelor a părăsit banca tehnică la jumătatea reprizei secunde, arătându-se complet nemulţumit de atitudinea din teren a jucătorilor. Elevii lui Stănculeţu rămân astfel cu o singură victorie în retur din cinci etape, în faţa Viitorului Rusăneşti (6-3). Cele trei puncte obţinute de Deveselu în Balş le ajută să se depărteze de partea inferioară a clasamentului.


    „Nu mă aşteptam la acest scor în Balş, noi ţintisem la un egal, având în vedere că jucam în deplasare pe terenul echipei de pe poziţia a cincea. Acum, după meci, pot spune că am meritat din plin cele trei puncte. Îmi era puţin teamă că avem în echipă cinci juniori. Băieţii s-au descurcat foarte bine şi îi felicit pentru asta”,
    spune Oprea Păun, antrenorul Gloriei Deveselu.


    FC Balş: Mărinică, Ilie, Trepăduş, Boangiu, Diaconu, Roşu, Emancipatu, Mangâru, Epure, Brădescu, Matei. Au mai evoluat: Ene A., Ene G., Ţicloi şi Iulian. Antrenor: Cristian Stănculeţu.
    Gloria Deveselu: Dimiş, Oprica, Stoineşteanu, Ciubotaru, Constantin, Tudorache, Genes, Truşcă, Copilescu, Beciu, Ilinca. A mai evoluat Lica. Antrenor: Oprea Păun.



    Sursa: gazetanoua.ro

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    E lasa ma.. Ce rost are sa promovezi
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: