Aflată în fotoliul de lider, la şapte lungimi distanţă de locul secund, CSM Slatina îşi dă testul promovării, în confruntarea în care primeşte vizita formaţiei Pandurii Târgu Jiu II. Un eventual succes ar aduce gruparea slătineană la un pas de Liga a II-a, în timp ce un eşec ar relansa campionatul.

Popa: „Este un joc capital”

Principalul grupării slătinene, Marius Popa, apreciază jocul cu satelitul formaţiei Pandurii ca fiiind unul decisiv în atingerea obiectivului.*

*

„Jocul cu Pandurii este unul capital. În momentul obţinerii celor trei puncte vom lua o opţiune serioasă pentru câştigarea acestui campionat. În situaţia unui eşec lăsăm speranţe urmăritoarelor noastre şi ne-am face singur viaţa grea. Echipa este pregătită, dar avem absenţe importante în atac, Şerban şi Istinie sunt în continuare indisponibili. Sper ca cei care vor intra să-i suplinească”, a declarat Marius Popa.

Brigadă din Bucureşti

Partida dintre CSM Slatina şi Pandurii II Târgu Jiu va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Bucureşti, condusă la centru de Mugurel Vădan, ajutat la cele două tuşe de Andrei Simonis şi Aurel Florescu. Observatorii întâlnirii vor fi Adrian Mihalcea şi Ion Mihai. Meciul se va disputa pe stadionul „1 Mai“, cu începere de la ora 18.00.



Sursa: gazetanoua.ro