Recolta Stoicăneşti a revenit pe poziţia de lider pe care a pierdut-o după două etape de pauză pe care le-a avut şi aşteaptă cu nerăbdare derby-ul de duminică cu Viitorul Grădinile, echipă încurcată de Vedea Văleni în faţa căreia a pierdut cu scorul de 4-3.

*

Recolta Stoicăneşti, victorie cu 9-1

*

Recolta Stoicăneşti îşi reia poziţia de lider după un meci câştigat la scor de maidan împotriva Viitorului Rusăneşti. Echipa antrenată de Nicu Florescu a nimicit formaţia oaspete cu scorul de 9-1.

*

„Am deschis scorul în minutul doi, am condus ostilităţile pe tot parcursul meciului. Scorul de 9-1 spune totul, mai ales că şi golul adversarilor a fost de fapt autogol. Ştiam că Rusăneştiul e bun acasă, e mai dur, dat fiind faptul că în urmă cu trei etape au câştigat pe teren propriu cu 7-0. În deplasare însă, nu mai sunt la fel de duri. A fost o partidă frumoasă, am introdus în teren şi rezervele care au jucat mai rar şi pot spune că duşul rece de joi din meciul cu Potcoava a fost binevenit. Rămâne să facem o partidă bună duminică cu Grădinile, într-un meci în care, cred eu, se va decide liderul”, a declarat Florescu. Recolta Stoicăneşti se bucură şi de victoria echipei Vedea Văleni în faţa contracandidatei la titlu, Viitorul Grădinile.

*

Viitorul Grădinile, încurcată de Văleni


Formaţia Viitorul Grădinile a pierdut poziţia de lider după eşecul de la Văleni. Elevii lui Liviu Culcescu s-au împiedicat de echipa situată pe poziţia a zecea din clasament şi sunt obligaţi să câştige derby-ul de duminică cu Recolta Stoicăneşti pentru a mai spera la titlu.

*

„Ei au avut patru ocazii, sau mai bine dis două ocazii şi două jumătăţii de ocazii, le-au fructificat şi asta a fost. Noi am avut treizeci de ocazii şi am marcat trei goluri. Cele patru gafe ale noastre ne-au costat cele trei puncte”, a spus antrenorul Viitorului Grădinile, Liviu Culcescu.

Gloria Vişina, învinsă de Rotunda


Gloria Vişina a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-4 partida disputată cu Olimpia Rotunda.

*

„Am tratat meciul de sus, am considerat că avem o partidă uşoară şi asta s-a văzut în jocul nostru. Cei de la Rotunda au jucat cu mai multă determinare şi, pe baza greşelilor din jocul nostru, au câştigat. Asta ar trebui să ne fie învăţătură de minte pe viitor”, a spus preşedintele echipei Gloria Vişina, Florin Sârbu.

*

Pârşcoveni, un nou eşec


Lanterna roşie a clasamentului, Unirea Pârşcoveni, a pierdut din nou acasă în faţa echipei FC Olt Scorniceşti, cu scorul de 0-4. Gazdele nu au reuşit să obţină nicio victorie în returul de campionat. De partea cealaltă, elevii lui Marius Stan au dominat întânirea, iar la pauză aveau un avantaj de un gol pe tabela de marcaj

*

„Îmi este ruşine cu acest scor, dar nu avem ce să facem. Asta se întâmplă când jucătorii nu iau în serios meciurile. Suntem o echipă dezorientată”, a declarat antrenorul de la Pârşcoveni, Antonie Păun.

*

„Am dominat tot meciul, am fost peste ei. Echipa a jucat bine, nu s-a pus problema învingătorului. Am dat patru goluri şi am mai ratat multe alte ocazii", a spus directorul sportiv al celor de la FC Olt, Gheorghe Călinescu.

Pentru formaţia din Scorniceşti au înscris Dumitru (37), Lazăr (56), Ioniţă (67) şi Gogoţ (87).

*


*



Sursa: gazetanoua.ro