Ocupanta primei poziţii, Viitorul Grădinile, întâlneşte acasă într-un derby local Gloria Vişina, devreme ce Recolta Stoicăneşti va lupta pentru cele trei puncte pe stadionul „Metalurgistul“ din Slatina, în faţa echipei CSM II Slatina. Petrolul Potcoava, ocupanta celei de-a treia poziţii, va sta. În cazul unui eşec al Viitorului Grădinile, Stoicăneşti ar putea să-şi recupereze poziţia de lider pe care o ocupa înaintea celor două etape de pauză pe care le-a avut.

Grădinile, derby local cu Vişina

Liderul actual al Ligii a IV-a întâlneşte, acasă, echipa situată pe locul al patrulea în clasament, Gloria Vişina. Elevii pregătiţi de Liviu Culcescu au reuşit să câştige în tur cu scorul de 1-0.


„Avem un meci foarte greu cu Vişina, e un fel de derby local pentru noi. Ei au avut o ascensiune bună, e o echipă care poate pune probleme. Cu toate acestea, obiectivul nostru e clar: trebuie să câştigăm cele trei puncte puse în joc. Avem trei meciuri grele şi după acesta, cu Corabia, Văleni, iar apoi meciul decisiv cu cei de la Stoicăneşti”,
a declarat antrenorul de la Grădinile, Liviu Culcescu.

Recolta Stoicăneşti, la drum după două „popasuri”

Recolta Stoicăneşti ocupă în prezent poziţia a doua a clasamentului, în schimb are cu două meciuri mai puţin jucate decât principalele sale contracandidate la titlu.
Înainte de cele două etape în care a stat, Recolta se afla în fruntea clasamentului. Acum intenţionează să îşi recapete primul loc, iar primul test pe care îl are de disputat este împotriva ocupantei celei de-a cincea poziţii, CSM II Slatina.


„CSM II e o echipă bună, aceasta poate decide campioana. Am urmărit-o la Văleni, am văzut că pasează bine, aleargă bine. Una peste alta, în meciul de duminică de pe Constructorul vom întâlni o echipă pregătită. În tur am câştigat cu 2-0, acum rămâne să jucăm pentru obţinerea celor trei puncte puse în joc”, spune antrenorul Recoltei, Nicu Florescu.



Sursa: gazetanoua.ro