Viitorul Grădinile întâlneşte în deplasare Progresul Corabia, echipă care a pierdut în ultima etapă cu un scor de maidan la Rusăneşti, dar care a luat toate cele trei puncte în meciul cu Potcoava. Antrenorul de la Grădinile nu se bazează însă pe meciul defectuos al Corabiei din ultima etapă.

*

„Echipa din Corabia este o echipă cu mulţi tineri, iar cuvântul care îi caracterizează pe aceştia este inconstanţa. Chiar dacă au pierdut la Rusăneşti cu o diferenţă mare de scor, aceştia au demonstrat că pot juca de la egal la egal cu primele clasate şi chiar se pot impune. Încercăm să evităm orice surpriză adusă de această echipă pe care o admir”, a declarat Liviu Culcescu, antrenorul Viitorului Grădinile.


Recolta Stoicăneşti întâlneşte acasă Sporting Balş, o echipă care a reuşit în doar cinci meciuri să strângă mai multe puncte decât în întregul tur de campionat. Cu toate acestea, antrenorul din Stoicăneşti vede o singură posibilitate: victoria.

*

„Avem un meci acasă, jucăm să câştigăm. În tur i-am învins pe cei de la Sporting cu 5-2. Nu cred că e vreun avantaj pentru noi că a plecat antrenorul de la ei, pentru că echipa nu stă neapărat în antrenor. Dacă rezultatele sunt bune, este meritul jucătorilor, dacă sunt slabe, e de vină antrenorul. Noi deja ne gândim la meciul cu Potcoava de pe Metalurgistul, acela ne preocupă în mod special”, spune Nicu Florescu, antrenorul Recoltei Stoicăneşti.


Petrolul Potcoava trece printr-o problemă de lot. Doi dintre titularii echipei sunt indisponibili, clubul fiind nevoit să introducă rezervele în primul 11. Singura rezervă este un jucător de câmp, dat fiind faptul că Ilinca, rezerva de portar, joacă pe postul de atacant.

*

„Am doi jucători indisponibili dintre titulari, nu pot vorbi despre meciul cu Văleni din deplasare ca despre un meci uşor. S-a văzut că este o echipă a surprizelor, aşa că nu vreau să mă hazardez şi să spun vorbe mari. Încercăm să câştigăm această etapă”, spune Manuel Enăchioaia din partea Petrolului Potcoava.



Sursa: gazetanoua.ro