Calculele iubitorilor fotbalului slătinean de a vedea oraşul de pe malul Oltului reprezentat în Liga I erau legate de meciul cu Petrolul Ploieşti. Înfrângerea înregistrată diminuează cu mult şansele formaţiei Alro de a reuşi, la capătul acestui sezon, promovarea în primul eşalon. Nu este totul însă pierdut, deşi lupta pentru puncte pe finalul campionatului va fi aprig disputată. Preşedintele celor de la Alro, Jane Niţulescu, consideră că şansele la promovare s-au redus.

*

„Şansele normal că se diminuează pe măsură ce pierzi. Diferenţa de puncte este aceeaşi ca în iarnă, am luat şi noi 12 puncte la fel ca Petrolul, dar şansele după înfrângerea aceasta sunt mai mici. Campionatul se joacă, mai sunt 26 de puncte, dar Petrolul, Bihorul şi Sibiul au luat o opţiune serioasă la promovare”,a declarat Niţulescu.


„Cred că jucătorii au evoluat sub presiune”

Oficialul lui Alro consideră că miza partidei şi-a pus amprenta asupra psihicului jucătorilor, care deşi şi-au creat faze importante de a marca nu au reuşit să finalizeze.

*

„Eu cred că a existat presiune atâta timp cât domini partida, dar nu reuşeşti să înscrii şi primeşti două goluri dintr-o fază şi jumătate. Cu siguranţă Tătaru are vină la golul doi. Atât el cât şi stopperul. Nu s-au înţeles, iar Gârleanu i-a furat mingea cu vârful bocancului. Am avut destule ocazii prin Ene, Precup. Nu îmi pot explica cum de am ratat atât, lucrul acesta ţine de personalitatea jucătorului. Nu cred că este vorba de lipsă a valorii, în alte meciuri au demonstrat că au valoare. Se întâmplă să rateze şi Messi din poziţie ideală”, a precizat preşedintele celor de la Alro, Jane Niţulescu.


Sâmbătă, pe stadionul 1 Mai, Alro Slatina primeşte vizita formaţiei aflate la jumătatea clasamentului, Gaz Metan CFR Craiova. În tur, elevii lui Corneliu Papură şi-au adjudecat punctele puse în joc, obţinând o victorie categorică.



Sursa: gazetanoua.ro