Niţulescu: „Cu Petrolul vrem să dăm tot ce putem”


  1. #1
    P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum has disabled reputation
    Join Date
    16-06-2004
    Age
    19
    Sex
    M
    Posts
    62,497
    Posts bazar
    18
    Rep Power
    353
    Reputation
    262
    Puncte CF
    0.0

    Niţulescu: „Cu Petrolul vrem să dăm tot ce putem”

    După parcursul bun din prima parte a returului de campionat, cei de la Alro Slatina vor întâlni, duminică, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci cu implicaţii în cursa pentru accederea în Liga I. Un rezultat pozitiv în partida programată să se desfăşoare la Strejnic i-ar menţine pe elevii lui Corneliu Papură aproape de locurile promovabile, lupta rămânând deschisă în continuare. Misiunea aluminiştilor se anunţă însă dificilă, în condiţiile în care Petrolul nu a cedat nici un punct pe teren propriu în acest sezon, impunându-se în toate cele opt meciuri disputate. Preşedintele executiv al grupării slătinene, Jane Niţulescu, aşteaptă ca în confruntarea din week-end echipa să evolueze la parametri maximi.

    *

    „E un meci greu, aşa cum sunt şi celelalte. Petrolul este o formaţie care trage la promovare. Ne vom pregăti cât mai bine, pentru că vrem să dăm tot ce putem”, a declarat Niţulescu.


    Oficialul aluminiştilor îşi doreşte ca fotbaliştii aflaţi sub comanda lui Papură să revină neînvinşi din această deplasare.

    *

    „Sperăm să nu pierdem. E treaba lor dacă nu-şi permit un eşec, ne interesează ce facem noi. Vorbim de echipa noastră, nu de Petrolul”, a mai spus Niţulescu.

    *

    În turul campionatului, aluminiştii au provocat jucătorilor pregătiţi de Vivi Răchită prima înfrângere a sezonului, impunându-se cu scorul de 2-1 într-un meci disputat pe stadionul „Metalurgistul”.



    Sursa: gazetanoua.ro

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Join Date
    08-10-2010
    Location
    Craiova
    Sex
    M
    Posts
    1,089
    Posts bazar
    120
    Rep Power
    0
    Reputation
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Macar ei sa promoveze.. Am vazut in meciu cu U Craiova ca au jucat destul de bine.. cu ceva greseli dar bine..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: