Karateka Clubului Aluminiu Alro au obţinut rezultate remarcabile la actuala ediţie a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional desfăşurată week-end-ul trecut la Oradea. Componentul lotului naţional Oliwer Dobre a cucerit medalia de aur la kumite individual, iar la proba fukugo şi-a adjudecat bronzul. Fraţii Diana şi Alexandru Biţu au urcat pe treapta a treia a podiumului la proba enbu mixt. De asemenea, Diana Biţu a cucerit alte două medalii de bronz la kumite şi fukugo individual.

*

„Rezultatele sunt excelente, sportivii s-au comportat extraordinar. Oliwer şi Diana Biţu fac parte din loturile României pentru Campionatul European, unde sper să ne reprezinte cu cinste. Este un lucru îmbucurător, pentru că Slatina are din nou un titlu naţional adus de Oliwer, plus celelalte rezultate care întregesc pleiada de medalii obţinute de-a lungul timpului”, a declarat antrenorul emerit al CS Aluminiu Alro, Ilie Dobre.


Finala de la Oradea s-a bucurat de prezenţa preşedintelui Federaţiei Europene de Karate Tradiţional, sensei Vladimir Jorga (9 Dan), care împreună cu Dan Stuparu (7 Dan) au condus stagiul de pregătire.



Sursa: gazetanoua.ro