Tatăl fetiţei şi-a angajat un avocat care pare să-i fi intimidat pe bunicii copilei, care s-au pierdut în faţa magistraţilor.
Edi Şoşoiu, unchiul fetiţei, s-a prezentat ieri dimineaţă împreună cu tatăl lui, la primul termen al procesului în care Viorel Lăcătuşu, tatăl Anişoarei, cere custodia micuţei.

*

„Fostul cumnat nu s-a prezentat în instanţă. Şi-a angajat avocat bun, din Caracal. Avocatul lui s-a dat tare la noi şi tata mai că se pierduse când să dea declaraţie. A cerut acte de la noi cum am obţinut noi custodia fetei. Nici cea de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Olt nu prea a fost în avantajul nostru. Noi nu vrem să pierdem copilul, pentru că noi am avut grijă de el de când a murit sora mea”, povesteşte Edi Şoşoiu.

*

Următorul termen în proces va avea loc în data de 13 aprilie.

Mama a murit la câteva luni de la naştere

Victoria Lăcătuşu, o femeie care cântărea 240 de kilograme, a născut pe 18 februarie anul trecut o fetiţă de 2,9 kilograme, la Spitalul Universitar din Bucureşti.
Doctorii i-au spus femeii că riscă să moară dacă nu slăbeşte, dar ea nu a respectat dieta recomandată, ba chiar s-a îngrăşat cu 20 de kilograme. Pe 1 august 2010, Victoria Lăcătuşu s-a simţit rău, a fost dusă la spitalul din Caracal, apoi la cel din Slatina şi, în final, a ajuns la Craiova, unde a decedat. Raportul medico-legal a arătat că plămânii erau îngropaţi în grăsime. Femeia cântărea aproape 260 de kilograme.



Sursa: gazetanoua.ro