Magistraţii Curţii de Apel Craiova vor judeca mâine recursul formulat de Mirabela Olaru, arestată în cazul grupării lui Radu Pariş, zis Paris din Balş, specializată în trafic de persoane, femeia sperând că va fi eliberată sub control judiciar.
Săptămâna trecută, judecătorii Tribunalului Olt au respins cererea acesteia de eliberare sub control judiciar.

*

„În baza art. 160/8 alin. 1 Cod de procedură penală admite în principiu cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de inculpata Olaru Mirabela. În baza art. 160/8 alin. 6 Cpp pe fond respinge cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de aceeaşi inculpată ca neîntemeiată. În baza art. 192 alin. 2 c.p.p. obligă inculpata la plata sumei de 100 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat pe parcursul soluţionării cauzei. Cu recurs în termen de 24 de ore”, se arată pe portalul Tribunalului Olt.

*

Apărătorii Mirabelei Olaru au făcut recurs şi acesta va fi judecat mâine la Curtea de Apel Craiova. Tot săptămâna trecută, magistraţii Tribunalului Olt au admis cererea de amânare formulată de Radu Pariş (fost Şerban-Rugu), zis Paris, pentru a-şi angaja apărător şi au acordat termen pentru ieri, când acesta s-a prezentat cu apărătorul său în instanţă.

Traficanţii, reţinuţi în octombrie 2010

Cei doi, împreună cu alte persoane au fost ridicaţi în luna octombrie 2010, din Balş, de poliţiştii de la Crimă Organizată Craiova şi Olt, împreună cu jandarmii şi procurorii DIICOT – Secţia Craiova. Grupul era specializat în trafic de persoane. Din cercetările întreprinse, s-a stabilit că membrii grupării au traficat în cursul anului 2009, dar şi în 2010, peste 24 de victime minore şi majore, pe care le-au transportat în Italia, obţinând astfel venituri ilicite de peste 350.000 de euro. Poliţiştii au ridicat de la locuinţa lui Radu Paris un autoturism de lux marca Audi A4, 300 de grame bijuterii din aur, o sabie, mai multe calculatoare, telefoane mobile, precum şi aparatură electronică.



Sursa: gazetanoua.ro