Potrivit unui contract de vânzare-cumpărare, în aprilie 2006, Sorin Cristian Brătoi a cumpărat de la Sandu Anghel un teren situat în intravilanul municipiului Slatina, strada Piteşti, numărul 90, în suprafaţă de 180,07 metri pătraţi. La data cumpărării, terenul valora, cel puţin în acte, 1.800 lei.

„Nu e afacere”

Candidatul PNL pentru Primăria Slatina, Sorin Brătoi, spune că nu este vorba despre vreo afacere.

*

„Într-adevăr, am cumpărat un teren în zona aceea, dar cu o condiţie: să primesc autorizaţie de construcţie. În primă fază am depus documentaţie la primărie pentru autorizaţia de acces. După termenul legal, nu am primit niciun răspuns. Am mers în audienţă la Vâlcov şi foarte zeflemist mi-a spus să cumpăr şi terenul din faţă, dacă vreau autorizaţie, pentru că altfel îl concesionează. O altă variantă era să îmi dea cale de acces prin spate, pe strada Câmpului, prin curţile oamenilor. Conform clauzei, dacă nu am reuşit să obţin autorizaţie de construcţie, i-am înapoiat terenul lui Sandu Anghel, cred că acum doi ani. Nu este vorba despre nicio afacere, nu e nimic. Nu am pentru ce da explicaţii”, ne-a declarat Sorin Brătoi.


Politicianul mai spune că se aşteaptă la tot felul de şicane din partea adversarilor politici, dar va răspunde punctual, de fiecare dată când va fi nevoie.
O casă stil Bercea, pe acest teren

În prezent, pe respectivul teren, Piteşti nr. 90, tronează o monstruoasă clădire în stilul inconfundabil al lui Bercea Mondial. Un banner afişat pe faţada clădirii arată că de acolo poţi cumpăra mobilă second hand, din Germania.



Sursa: gazetanoua.ro