Meci echilibrat, rezultat echitabil. Aceasta a fost concluzia oficialilor grupărilor Sportul Vişina şi FC Piatra-Olt la finalul întâlnirii dintre cele două combatante. Deşi partida a fost aprig disputată, cele două formaţii au încheiat la egalitate, scor 0-0, confruntarea susţinută, sâmbătă, pe stadionul Sportul.
Prima acţiune notabilă de a puncta pe tabela de marcaj a aparţinut gazdelor. În urma unei lovituri libere executată bine de Frăsineanu, mingea loveşte bara porţii apărată de Bugiu (min. 10). Replica oaspeţilor a venit la jumătatea primei reprize, însă balonul trimis cu capul de Cozea din 12 metri a fost reţinut de Mogoşanu. Şi în repriza secundă cele două formaţii au alergat după golul victoriei, însă ocaziile create nu au fost fructificate.
La câteva minute de la reluarea partidei, Cozea a fost aproape de a marca, însă mingea trimisă din foarfecă a fost reţinută cu un reflex salvator de Mogoşanu. Alb-vişiniii au solicitat pe finalul partidei o lovitură de la unsprezece metri după un duel al lui Alin Mihai cu un adversar, însă centralul întâlnirii a arătat cartonaşul galben pentru simulare (min. 82). În ultimul minut de joc, Frăsineanu a executat periculos o lovitură liberă de la 30 de metri, însă Marius Radu a irosit o bună oportunitate de a relua din alunecare, scorul rămânând astfel neschimbat.

Stoica: „Este un rezultat echitabil între două echipe frumoase”

Antrenorul grupării Sportul Vişina Nouă, Marius Stoica, a declarat, la finalul întâlnirii, că scorul înregistrat în partida cu FC Piatra-Olt reflectă cele petrecute pe teren.

*

„Este un rezultat echitabil, între două echipe frumoase. Fiecare şi-a dorit victoria. Puteam să înscriem la acea lovitură liberă la care mingea a lovit bara, ei puteau beneficia de un penalty, dar per ansamblu a fost un joc echilibrat. Eu îmi aleg jucătorii să găsesc cheia succesului, iar când apelez la ei trebuie să-şi facă datoria”, a precizat Marius Stoica.

Oprescu: „În retur, o echipă atât de tânără este neînvinsă”

Principalul grupării alb-vişinii, Dan Oprescu, s-a declarat mulţumit de jocul pe care elevii săi l-au făcut din punct de vedere tactic.
Având câţiva jucători de bază indisponibili pentru partida cu Sportul, antrenorul formaţiei FC Piatra-Olt s-a arătat încântat de maniera de joc a celor care au înlocuit titularii în confruntarea cu Vişina.

*

„S-a terminat aşa, înseamnă că este echitabil. Cei care au jucat şi-au făcut bine treaba, din punctul meu de vedere au făcut un joc excelent. Noi mergem întotdeauna să câştigăm, depinde şi dacă reuşim. Tactic, echipa a jucat foarte bine. În acest retur, FC Piatra-Olt, o echipă atât de tânără, este neînvinsă”, a declarat Dan Oprescu la finalul întâlnirii.


Sportul Vişina: Mogoşanu, Aurelian Preda, David, Radu, Frăsineanu, Glişcă, Dumbravă, Bogdan, Nica, Turcin, Priescu. Au mai evoluat: Gherghiţă, Matei.
FC Piatra-Olt: Bugiu, Bogdanovici, Lengyel, Cristi Preda, Giurcă, Sandu, Ignat, Huţanu, Vâlcica, Cozea, Alin Mihai. A mai jucat Ivan.



Sursa: gazetanoua.ro