Încheiată cu scorul de 1-0 în favoarea slătinenilor, partida în care echipa Clubului Sportiv Municipal a primit vizita celor de la FC Caracal a adus la final acuzaţii ale oficialilor grupării oaspete la adresa manierei în care brigada de arbitri a condus jocul.
„Principalul” caracalenilor, Laurenţiu Urâtu, consideră că diferenţa existentă în clasament între liderul seriei şi celelalte formaţii s-a făcut şi în altă parte decât pe teren.

*

„Noi suntem mici, dar nici CSM nu e mare. Au doar doi ani, însă noi nu suntem organizaţi ca ei. Nu e întâmplător că după meciurile lor au fost probleme cu arbitrii. Acum n-a fost singura dată când s-a întâmplat asta. Însă se face un pic de tam-tam şi punctele le rămân. Asta e, au fost mai pragmatici, au câştigat, au şanse de promovare. 90% sunt în Liga a II-a şi mă bucur pentru ei, e o echipă din Olt. Nu mai contează cum joacă, până la proba contrarie sunt pe primul loc”, a spus Urâtu.

„A fost un arbitraj şmecheresc”


Tehnicianul formaţiei din Caracal afirmă la rândul său că golul slătinenilor a fost marcat dintr-o poziţie de ofsaid.

*

„Ce mai poţi să faci în condiţiile în care recuzi arbitrul, dar rămâne tot el? Am primit un gol din ofsaid, jucătorul care a pasat nu era în poziţie regulamentară. Iar golul a fost precedat de un aut pentru noi, care nu s-a dat. În prima repriză ei au avut atacuri dure, dar nu s-au soldat cu niciun galben. A fost un arbitraj şmecheresc, şi-au văzut de treabă. Am mai avut acest arbitru la nenumărate jocuri, în campionatul ăsta ne-a arbitrat de două ori, iar cu Prometeu nici măcar aut nu ne dădea. Dar acum s-a terminat, ne gândim deja la meciul următor”, a mai declarat Laurenţiu Urâtu.



Sursa: gazetanoua.ro