Activitati preventive - radar


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Activitati preventive - radar

    În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene şi Biroul Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor cauzate de viteza excesivă. Totodată, poliţiştii au acţionat în vederea conştientizării conducătorilor auto cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă şi folosirea dispozitivului handsfree.

    În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii rutieri au constatat 178 abateri de natură contravenţională, dintre care 99 abateri pentru depăşirea vitezei regulamentare, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare de 25.473 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării dreptului de a conduce 8 permise şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

    Exemple:

    C.LUCIAN, 20 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.6, cu viteza de 131 km/h, în zona de acţiune a indicatorului viteza maximă admisă fiind de 70km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu 18 puncte amendă şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere.

    BGHEORGHE, 38 de ani, din Craiova, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism în localitatea Tîmbureşti, judeţul Dolj având viteza de deplasare de 123 km/h. Acesta a fost sancţionat cu 9 puncte amendă, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere.

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    I`am observat ieri.. Stateau o gramada cu ochii pe noi
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: