Senatorul Radu Berceanu, preşedintele PDL Dolj, a ripostat, astăzi, la atacurile Elenei Udrea, acuzând-o pe susţinătoarea lui Emil Boc de oportunism, traseim politic şi neprofesionalism.

Liderul pedeliştilor doljeni a fost, cel mai probabil, iritat de afirmaţiile pe care ministrul Udrea le-a făcut la Craiova, cu trimitere la grupul lui Vasile Blaga, prin care dezvăluia că anumiţi membri de partid fac înţelegeri subterane cu PSD. Chiar dacă trimiterea lui Berceanu s-a dorit a fi voalată, âinta Elena Udrea a fost identificată foarte uşor: “Nu toţi am venit în partid după 2006, de când partidul e numai la putere. Când eu am coordonat şi am şi scris o mare parte din Cartea Neagră a guvernării PSD, pe vremea aia (2002-2003) unele blonde erau cu Bittner şi cu Petrache !”

Nici episodul în care Udrea şi alţi apropiaţi ai lui Traian Băsescu au cerut demisia premierului Boc nu a fost uitat, acum acel scandal fiind folosit în bătălia politică internă. “Au fost două voturi ca să rămână în continuare prim-ministru Emil Boc, al meu şi al preşedintelui de la Cluj. Unii public s-au exprimat, fiind în Guvern, împotriva primului-ministru, iar ca un ministru să ceară el demisia primului-ministru şi să rămână în Guvern este o premieră mondială, numai la noi în România se poate. După o lună şi ceva văd că e mare susţinător acel ministru, mie mi se par lucruri care la un moment dat au o problemă cu logica”, a spus Radu Berceanu. Mai mult decât atât, replica acidă a lui Berceanu a vizat şi lipsa de profesionalism a Elenei Udrea: “Sunt în Guvern actualmente unii care n-au citit atâtea cărţi câte a scris dl. Oprea, de exemplu. (…) Sunt unii care fac sau vor să facă 10.000 de km de drumuri judeţene, dar nu ştiu dacă fac deosebirea între bitum şi asfalt”.

Sursa: www.*************