În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 08.30, lucrători ai Postului de Poliţie Castranova au fost sesizaţi de către P.ADRIAN, 39 de ani, din localitate cu privire la faptul că, în noaptea de 09/10.04.2011, a surprins în locuinţă o persoană necunoscută pe care a încercat să o imobilizeze. Suspectul a reuşit să fugă, lovind-o pe partea vătămată în zona capului.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural şi lucrători ai postului de poliţie, constatându-se faptul că aspectele sesizate se confirmau, totodată, fiind demarate cercetările.
În aceeaşi zi, în urma mijloacelor şi măsurilor specifice întreprinse poliţiştii l-au identificat pe suspect în persoana lui R.MIRCEA, 20 de ani, din comuna Apele Vii, judeţul Dolj.

În baza probatoriului administrat de poliţişti cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de tâlhărie, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.