Google, Facebook si YouTube i-au pacalit pe utilizatori de 1 Aprilie


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Join Date
    05-06-2007
    Sex
    F
    Posts
    3,093
    Posts bazar
    10
    Rep Power
    50
    Reputation
    933
    Puncte CF
    41.0

    Google, Facebook si YouTube i-au pacalit pe utilizatori de 1 Aprilie

    Google, Facebook, YouTube, dar şi alte mari companii au profitat de ziua de 1 Aprilie, pentru a-i păcăli pe utilizatori despre introducerea unur noi servicii, precum Google Motion, care le permite internauţilor să controleze Gmail doar prin câteva mişcări ale corpului, conform Mediafax.

    Potrivit TechCrunch, şi Spotify un serviciu online muzical, foarte popular în Europa, le-a făcut o glumă utilizatorilor săi, anunţându-i că îşi va închide operaţiunile europene pentru a se concentra pe piaţa americană.

    Tot Tech Crunch anunţa că Google intră în industria de armament nuclear după ce a cumpărat o fabrică de profil.

    În buna tradiţie a farselor de 1 Aprilie, YouTube anunţa că îşi va transforma toate videoclipurile astfel încât să arate ca la 1911, cu imagini în sepia care vor rula în ritmul unui pian.

    Google a ţinut să marcheze Ziua Păcălelilor prin mai multe farse. În dimineaţa zilei de 1 Aprilie, compania americană de internet anunţa că angajează un "autocompletator". "În fiecare zi, oamenii introduc peste un miliard de cuvinte pe motorul Google şi se aşteaptă ca Google să estimeze ce vor ei să caute. Pentru a face acest lucru, la aceste proporţii, avem nevoie de ajutorul vostru... În calitate de autocompletator al Google trebuie să ghiciţi corect intenţiile internauţilor cu privire la ce anume vor să scrie. Într-o fracţiune de secundă trebuie să scrieţi sugestiile voastre pentru fiecare utilizator. Nu vă faceţi griji. După câteva milioane de sugestii, veţi căpăta deja reflexele necesare", anunţa Google.

    De asemenea, site-urile americane de specialitate anunţau un parteneriat între Google şi Virgin care urma să se numească Project Virgle. Serghei Brin, Larry Page şi Richard Branson au anunţat că intenţionează să conducă un grup de oameni pe Marte pentru a coloniza planeta.

    Pe de altă parte, compania Groupon anunţa că este proprietara zilei de 1 Aprilie. Date fiind incertitudinile privind drepturile de autor, Groupon a decis să achiziţioneze drepturile pentru Ziua Păcălelilor.

    Tot în tradiţia Zilei Păcălelilor, Facebook şi Zynga au anunţat că se aliază pentru a lansa un site de matrimoniale bazat pe jocuri online pentru a-i ajuta pe internauţi să îşi găsească mai repede şi mai uşor un partener.

    Sursa: www.lupamea.ro

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Join Date
    08-10-2010
    Location
    Craiova
    Sex
    M
    Posts
    1,089
    Posts bazar
    120
    Rep Power
    0
    Reputation
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Numai cu glumite umbla astia

  3. #3
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Join Date
    25-03-2008
    Location
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Posts
    2,440
    Posts bazar
    1484
    Rep Power
    0
    Reputation
    233
    Puncte CF
    32.5
    Glumele au fost''gustate'',...regia fiind destul de ...''subtire''.

  4. #4
    Coder catalin2402's Avatar catalin2402 reprezinta o cantitate neglijabila
    Join Date
    31-10-2005
    Location
    Craiova
    Age
    33
    Sex
    M
    Posts
    25
    Posts bazar
    315
    Rep Power
    38
    Reputation
    10
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    Topul celor mai tari farse de 1 aprilie
    Sursa: http://alarma.profm.ro/?p=3030

    1. BBC a aruncat pe post unele dintre cele mai hazlii farse si multi telespectatori n-au fost in stare sa le ghiceasca. Asa cum este cazul recoltelor de spaghete din Elvetia. Daca vrei, poti avea si tu propriul pom datator de paste fainoase… tot ce trebuie sa faci este sa pui cateva betisoare de spaghete intr-un borcan cu sos tomat si sa astepti sa creasca. Dupa cum ti-o fi norocul…
    2. O alta stire senzationala a prins aripi si a facut inconjurul lumii: s-a descoperit o noua specie de pinguini. Zburatori si migratori, pentru ca Polul Sud nu le mai ajunge. Asa ca acesti pinguini au luat cu asalt padurile ecuatoriale, unde pot fi vazuti si astazi.
    3. Care este valoarea lui Pi? Gresit! Americanii din Alabama l-au calculat din nou, dar nu le-a mai dat cu virgula. Au spus atunci: sa fie Pi egal cu 3. Si a fost, din motive de “political correctness”, pentru ca cei nedusi pe la scoala sa nu mai fie lasati pe dinafara Si n-au mai fost… pentru o zi.
    4. Bill Gates a fost… asasinat. Actiunile la bursa au scazut dramatic la aflarea vestii. Dealerii alergau ca potarnichile, panica in piata. De fapt, mogulul Microsoft a murit de mai multe ori, dar si-a revenit de fiecare data. Fie numai ca sa-si salveze compania de la faliment.
    5. Si lista poate continua cu prabusirea turnului din Pisa.
    6. Sau cu sutienele care blocheaza semnalul radio-tv. Sanctiunile impotriva lucratoarelor din bransa, gasite vinovate, au fost drastice si aplicate imediat: toata lumea la bustul gol!
    7. Multi au halit si whopper-ul creat special pentru stangaci, din care ingredientele aluneca numai pe partea dreapta. Mult timp dupa aceea, unii clienti au continuat sa comande: ”Un hamburger normal, pentru dreptaci, va rog!”
    8. Cel mai mare furnizor de internet din Belgia a anuntat pe 1 aprilie 2006 ca, din cauza tensiunilor tot mai mari dintre flamanzi si valoni, umorul in public va fi interzis prin lege.
    9. In 1976, astronomul britanic Patrick Moore a anuntat la radio ca la ora 09:47, in dimineata zilei de 1 Aprilie, planeta Pluto va ajunge in spatele lui Jupiter, diminuand forta gravitationala a Pamantului. El a spus ca persoanele care la acea ora vor sari in sus vor simti ca plutesc, pentru ca vor sta mai mult timp in aer. Postul de radio a primit numeroase apeluri de la oameni care au sustinut ca au plutit prin casa.
    10. Stirea care anunta ca in America a fost interzisa folosirea internetului pentru dezbaterea temelor cu tenta sexuala sau sub influenta alcoolului. FBI-ul trebuia sa initieze un program de urmarire a populatiei pentru a verifica cine incalca noile reguli. Senatorul Edward Kennedy a trebuit sa publice o rectificare oficiala pentru a calma spiritele printre americani.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: