Napoli, ca si demis


View Poll Results: Vrei sa ramana Napoli la echipa?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Da

    5 27.78%
  • Nu

    6 33.33%
  • Nu ma intereseaza

    7 38.89%
  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Join Date
    02-10-2005
    Location
    Craiova
    Age
    45
    Sex
    M
    Posts
    22,775
    Posts bazar
    795
    Rep Power
    151
    Reputation
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Napoli, ca si demis

    “Nu am nici eu o explicaţie pentru acest joc. Am rămas la fel de surprins ca majoritatea suporterilor Universităţii Craiova. Nu mi-am recunoscut jucătorii. Chiar dacă au mai făcut meciuri proste în acest retur, niciodată nu au fost atât de jos. Însă nicio secundă nu m-am gândit la posibilitatea să retrogradăm, sunt convins că vom schimba lucrurile, pentru că echipa poate mult mai mult decât a arătat în acest retur. Antrenorul are o vină, pentru că până la urmă echipa joacă aşa cum o antrenezi”, a declarat finanţatorul Ştiinţei.

    Mititelu: Aştept demisia de onoare

    Adrian Mititelu i-a cerut demisia lui Napoli, reproşându-i acestuia jocul din ce în ce mai prost şi rezultatele slabe din acest retur. În cinci meciuri, echipa antrenată de Nicolo Napoli a acumulat numai două puncte, având un golaveraj dezamăgitor, de 2-10.

    “Aştept o demisie de onoare din partea lui Napoli, ca să fie altceva în CV-ul lui. Nu mai poate continua, simt că nu mai controlează echipa. Nu vreau ca despărţirea noastră să fie una cu scandal, echipa are nevoie de un nou suflu, de ceva diferit. S-a văzut clar că jucătorii au probleme fizice, de mentalitate şi, în cazul unora, de atitudine. Când din cinci jocuri ai trei înfrângeri, dintre care două meciuri au fost execrabile, nu mai poţi să rămâi antrenor. Ne trebuie un antrenor care cunoaşte jucătorii Universităţii. Am avut o discuţie cu Napoli după meciul cu Astra, ne-a promis că echipa va arăta altfel, dar, din câte se observă, echipa merge din ce în ce mai rău”, a adăugat Mititelu.

    Napoli: Nu plec, Mititelu să mă demită

    La conferinţa de presă de după meciul cu Sportul, Nicolo Napoli şi-a criticat elevii pentru jocul prestat, însă a precizat că nu se gândeşte la demisie, atât timp cât este încrezător că echipa se va salva de la retrogradare.

    “Sunt foarte supărat pentru meciul prost făcut astăzi (sâmbătă - n. r.), am jucat prost din primul până în ultimul minut. Băieţii ştiau că este un meci foarte important, dar nu au jucat nimic. Sunt extrem de supărat de situaţia în care ne aflăm.Trebuie să schimbăm mentalitatea, pentru că altfel va fi foarte greu să evităm retrogradarea. Nu mă gândesc să-mi dau demisia, deoarece cred că echipa se poate salva”, a declarat antrenorul. De asemenea, Napoli a comentat ieri declaraţiile lui Adrian Mititelu, cel care i-a cerut demisia după înfrângerea cu Sportul. “Eu antrenez echipa, am făcut astăzi (duminică - n. r.) un antrenament. Nu-mi dau demisia, de ce să mi-o dau? Toată lumea ştie ce probleme erau la Craiova când am venit eu şi acum Adrian Mititelu vrea să-mi dau demisia. Dacă el nu mai e fericit de modul cum lucrez, să mă demită. Aşa se face în fotbalul românesc, asta e situaţia. Mititelu trebuie să decidă, eu pregătesc echipa”, a spus Napoli pentru prosport.ro

    Jucătorii, luaţi în vizor

    După ce a cerut demisia lui Napoli, Adrian Mititelu i-a luat în colimator şi pe jucătorii Universităţii. Finanţatorul oltean le-a reproşat acestora indolenţa şi lipsa de atitudine, transmiţându-le şi un ultimatum însoţit de ameninţări voalate.

    “Sunt trei - patru jucători care trebuie să mai stea pe bancă, pentru că, indiferent de cum se antrenează, ei sunt mereu titulari. Au o atitudine greşită, sunt delăsători, se gândesc că, orice ar fi, la vară pleacă. Şi nu au motive, pentru că sunt aproape la zi cu banii, au condiţii din cele mai bune. Eu m-am purtat foarte frumos cu fotbaliştii în aceşti cinci ani, nu i-am jignit, nu i-am criticat. Am fost corect cu ei, dar, dacă vor, pot să fiu şi foarte rău. Pot să le fac un program infernal pînă la finalul campionatului. Vreau să-şi schimbe atitudinea. Sunt foarte atenţi la drepturile lor, dar obligaţiile şi le-au cam uitat. Sunt unii dintre ei care, dacă vor ca de la anul să joace în divizia B, vor juca, pentru că vor rămâne şi în B. Cu excepţia câtorva care vor pleca, restul vor rămâne aici. Dacă ei trăiesc cu impresia că, retrogradând echipa, vor putea pleca mai uşor, sunt într-o mare eroare”, a declarat Adrian Mititelu la GSP TV.

  2. #2
    Oldtimer dNy's Avatar dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor
    Join Date
    21-10-2005
    Location
    Craiova, Romania
    Age
    34
    Sex
    M
    Posts
    1,018
    Posts bazar
    378
    Rep Power
    43
    Reputation
    946
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    ce vina are el ca sunt astia lesinati de caldura?
    That was the night I was born. I rose like a phoenix from her mentholated bosom and strode into the world, Armani-clad and fully awesome

    http://allsaid.tumblr.com/ da!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer braga170490's Avatar braga170490 reprezinta o cantitate neglijabila
    Join Date
    31-08-2009
    Location
    craiova
    Age
    34
    Sex
    M
    Posts
    36
    Posts bazar
    59
    Rep Power
    30
    Reputation
    11
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:
    mai bine pleaca mititelu si sa vina altcineva care isi permite sa investeasca la craiova
    :

  4. #4
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Join Date
    08-10-2010
    Location
    Craiova
    Sex
    M
    Posts
    1,089
    Posts bazar
    120
    Rep Power
    0
    Reputation
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Ar fi bine totusi ca continue cu Napoli
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: