“Stranierii” s-au prezentat la cantonamentul din Lunca Jiului, dar nu au plecat cu lotul echipei la şedinţa de pregătire din Complexul ”Ion Oblemenco”. Nici autocarul Ştiinţei – Oltenia Force One – nu a fost de clintit pentru şedinţa de pregătire. Pur şi simplu a cedat (nervos ?!) şi nu s-a mai urnit din loc.

Conducerea Ştiinţei a fost nevoită să închirieze un alt autocar pentru a-i deplasa pe “leii din Bănie” la circa 1 km distanţă. În vehiculul închiriat nu au urcat “stranierii”. Dintre acest episod, Walter Lopes, David Lopes, Wendel şi Zoro au fost convinşi, până la urmă, să meargă la antrenament şi au venit pe “Ion Oblemenco” în aceiaşi maşină cu preşedintele–antrenor Aurel Ţicleanu.

Daniel Subotic a rămas la cantonament, la discuţii (cei drept, cam aprinse) cu Vlad Roşca, vicepreşedintele clubului. Un Vlad Roşca şifonat după scandalul dintre Mititelu şi Reghecampf, şi, după cum se aude, puţin “altoit” de finanţatorul clubului pentru modul în care a întocmit contractul cu Laurenţiu Reghecampf.

Sursa: www.*************