Primul single Adina Zotea – S.O.S


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  41
  Sex
  M
  Mesaje
  22,972
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  142
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  Primul single Adina Zotea – S.O.S

  Adina Zotea debuteaza pe piata muzicala cu piesa S.O.S. Artista intentioneaza sa atraga atentia publicului cu un single compus de Connect-R si Chris Mayer, doi dintre cei mai in voga producatori romani din ultimii ani.

  S.O.S este o melodie dance sustinuta cu putere de vocea deosebita a Adinei. Aceasta se declara entuziasmata de prima lansare muzicala oficiala si are incredere in colaborarea ei cu Connect-R si Mayer.
  Gasiti mai multe detalii pe site-ul www.adinazotea.ro


  Sursa: monden.info
  Fisiere atasate _MG_7968a.jpg   _MG_7840a.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: