Proiect social derulat in prezent de catre Asociatia Vasiliada si Paula Seling, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Proiect social derulat in prezent de catre Asociatia Vasiliada si Paula Seling, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti

    Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, Asociaţia Vasiliada şi Paula Seling au pregătit un nou proiect social. Ultimul album al artistei, “La umbra crucii tale”, care conţine cântece bisericeşti specifice Sărbătorilor Pascale, va fi vândut exclusiv în scop caritabil.

    Colaborarea Asociaţiei Vasiliada cu Paula Seling a început încă din anul 2005 şi continuă în fiecare an prin implicarea artistei în numeroase acţiuni filantropice, printre care menţionăm deja tradiţionalul concert caritabil „ColinDar cu Paula Seling”. Începând cu anul 2008, Paula Seling a devenit membru de Onoare al Asociaţiei Vasiliada, iar în decembrie 2010 a primit din partea ÎPS Acad. Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei şi Arhiepiscopul Craiovei Crucea Sfântului Nicodim de la Tismana, cea mai înaltă distincţie oferită de Mitropolia Olteniei unui laic.

    Toate fondurile obţinute în urma vânzării CD-ului amintit vor fi folosite de către Asociaţia Vasiliada în beneficiul copiilor cu risc de abandon şcolar din judeţele Dolj şi Gorj. În urma acestui proiect, aproximativ 150 de copii care provin din familii sărace vor fi ajutaţi cu rechizite şcolare, cărţi, îmbrăcăminte şi încălţăminte adecvate pentru a merge la şcoală.

    „Programul pentru copil şi familie” care se desfăşoară în beneficiul acestor copii este unul dintre cele mai longevive programe de asistenţă socială ale Asociaţiei Vasiliada, oferind în decursul timpului un complex de servicii sociale şi educative copiilor şi familiilor acestora, aflate în diferite sitaţii de criză. În anul 2010, în cadrul acestui program, 300 de copii din Dolj şi Gorj au fost ajutaţi să rămână în sistemul de învăţământ, fiindu-le asigurate rechizite şcolare şi meditaţii la limba română şi la matematică, în timp ce pentru o parte dintre părinţii lor au fost găsite locuri de muncă.

    În speranţa că ne veţi susţine în mediatizarea acestui proiect, vă stăm la dispoziţie cu informaţii, subiecte pentru articole şi reportaje din centrele sociale ale asociaţiei.

    Asociaţia Vasiliada este o organizaţie cu caracter creştin şi social aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, oferind servicii sociale mai multor categorii de persoane aflate în dificultate, precum copii aflaţi în situaţii de risc, tineri cu dizabilităţi, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, someri sau persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

    Anul acesta, Asociaţia Vasiliada împlineşte 10 ani de asistenţă socială în spiritul filantropiei.
    Proiect social derulat in prezent de catre Asociatia Vasiliada si Paula Seling, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti Fisiere atasate foto CD.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: