Stroe: In mod tragic, Guvernul blocheaza accesul romanilor la serviciie de sanatate


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Stroe: In mod tragic, Guvernul blocheaza accesul romanilor la serviciie de sanatate

    Deputatul PNL Ionuţ Stroe a atacat astăzi maniera în care Guvernul Boc a restructurat unităţile spitaliceşti din România, considerând că acest lucru duce la consecinţe tragice.

    „S-a pus lacăt unor spitale cu pacienţii uitaţi prin saloane. Hai să trecem peste politizare, peste faptul că 70 la sută din spitalele desfiinţate se află în localităţi ai căror primari sunt din cadrul opoziţiei, să trecem peste faptul că Guvernul nu mai ţine cont de mult de autonomia locală şi de voinţa adminsitraţiei locale. Şi să ne gândim că în mod tragic guvernul blochează accesul cetăţenilor acestei ţări la serviciile de sănătate. Poate că nu aş fi fost atât de critic dacă Guvernul Boc s-ar fi gândit şi la soluţii alternative”, a spus Stroe.

    Acesta a propus, spre exemplu, încurajarea parteneriatului public-privat în domeniul sănătăţii. „Indiferent că suntem conduşi de un guvern fără viziune, viitorul sistemului de sănătate şi de educaţie va aparţine mediului privat. Parteneriatul public privat este în fază incipentă. Totuşi, până să pună lacăt pe porţile spitalelor, parteneriatul public privat ar trebui încercat înc azul acestor spitale. Eu cred că şi în România există iniţiativă din partea investitorilor în a participa în partenriat cu statul şi în a privatiza spitalele”, a spus Stroe.

    Sursa: www.lupamea.ro

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Nu s tiu daca blocheaza dar,in mod evident strategia este ''tehnica de biro'',fara nici o legatura cu ceea ce estein teritoriu.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: