Ticleanu a parasit si el Craiova


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Join Date
    02-10-2005
    Location
    Craiova
    Age
    45
    Sex
    M
    Posts
    22,775
    Posts bazar
    795
    Rep Power
    151
    Reputation
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Ticleanu a parasit si el Craiova

    Aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor în ediţia tipărită de astăzi în exclusivitate, Universitatea Craiova a rămas fără antrenor înaintea partidei cu Dinamo.

    În urma unui conflict cu Adrian Mititelu, Ţicleanu s-a enervat şi a plecat la Braşov. "Mi-a reproşat nişte lucruri după meciul de la Oţelul", le-a spus antrenorul apropiaţilor săi. Mititelu va încerca azi să-l readucă la echipă şi, dacă nu va reuşi, echipa va fi condusă pînă la finalul sezonului de actualii secunzi: Sandu Tăbîrcă şi George Biţă.

    Sursa: gsp.ro


  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Join Date
    06-02-2009
    Location
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Posts
    6,035
    Posts bazar
    31
    Rep Power
    0
    Reputation
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Maricelu' asta a distrus echipa
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Join Date
    25-03-2008
    Location
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Posts
    2,440
    Posts bazar
    1484
    Rep Power
    0
    Reputation
    233
    Puncte CF
    32.5
    Toti parasesc corabia?

  4. #4
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Join Date
    20-01-2006
    Location
    Miserupia
    Age
    36
    Sex
    M
    Posts
    7,969
    Posts bazar
    1057
    Rep Power
    77
    Reputation
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Maine e Muicelu pe banca
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: