Un calator prin Paris...


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Un calator prin Paris...

    A fost odata ca niciodata...parca, asa, ca in copilarie, imi vine sa incep povestea frumoasa a mea, a Craiovei Forum si a lui Blue Air... Am avut bucuria de a fi castigatoarea concursului si de a opta pentru o destinatia de vis, anume orasul luminilor, Paris.

    Am simtit ca Parisul este destinatia care poate oferi turistului tot ceea ce-si poate dori: cultura, civilizatie, arta si distractii.
    Dintre toate obiectivele pe care le-am dorit sa le vizitez, unul singur, Muzeul Picasso, a avut portile inchise si acest fapt dureaza pana in 2013.

    In rest, totul a fost excelent. Maretia si grandoarea Turnului Eiffel te intampina noaptea cu un spectacol fascinant de culori.
    De la Arcul de Triumf incepe si Champs Elysees care se termina in Place de la Concorde. Daca vrei sa iti clatesti ochii prin vitrinele celor mai scumpe magazine sau daca vrei sa mananci un sandwich bun (si scump) atunci nu trebuie sa ratezi aceasta strada celebra. Muzeul Luvru cu o curte exterioara absolut magnifica este cel mai vizitat muzeu din lume. Acolo, Gioconda ne surade tuturor.

    Catedrala Notre Dame te asteapta si ea pe malul Senei iar cei cu mai mult timp la dispozitie nu trebuie sa rateze nici centrul de arta contemporana Georges Pompidou in vecinatatea caruia se afla si atelierul lui Brancusi.

    Unul din frumoasele obiective vizitate a fost Muzeul Stiintei, mai putin promovat, din pacate. Acolo, cateva ore nu sunt suficiente pentru a te confrunta cu noutati, cu proiectii de film, cu deosebite activitati interactive, iar pe langa aceste doar cateva obiective vizitate,exista cafenelele care au inspirat lumea, stilul de viata al francezilor.

    Farmecul aparte al Parisului ma face sa sper ca si intr-un viitor apropiat voi reveni.

    Multumesc Blue Air, multumesc Craiova Forum! Oameni minunati si potriviti la locurile potrivite!


    .
    Un calator prin Paris... Fisiere atasate La Palatul Versailles.jpg   La Arcul de Triumf.jpg   La muzeul Stiintei.jpg   Shopping La Fayette.jpg   La Piramida de la Louvru.jpg   La Tour Eiffel.jpg  

    Compania Blue Air.jpg   La Louvru.jpg   In cartierul La Defense.jpg   La Gradinile Luxemburg.jpg  
    Last edited by Ic3Girl; 24-04-2011 at 13:29.

  2. #2
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Orasul Luminilor, Paris!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    240
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Felicitari , multumim pt. poze ...

  4. #4
    Member aylyn39's Avatar aylyn39 este placut de toti aylyn39 este placut de toti aylyn39 este placut de toti
    Data de inscriere
    14-08-2008
    Varsta
    56
    Sex
    F
    Mesaje
    220
    Mesaje bazar
    27
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    209
    Puncte CF
    136.0
    Citat Mesaj iniţiat de s_ki_pp_er Vezi mesajele
    Felicitari , multumim pt. poze ...
    Ma bucur daca va plac! Sa intre Parisul putin si in casele voastre!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: