Cum dezmembrez o masina fara sa pot s-o vand?


  1. #1
    Newcomer absolutep0wer nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    12-03-2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    21
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -39
    Puncte CF
    20.0

    Cum dezmembrez o masina fara sa pot s-o vand?

    Am un golf 4 din 2000, masina s-a dovedit a fi furata cand am incercat s-o reinmatriculez, am cumparat-o din Bucuresti de la o doamna. Am dat-o in judecata pentru a fi anulat contractul de vanzare cumparare, dar am pierdut procesul bla bla. Masina nu poate fi vanduta pentru ca imi este lasata in custodie de Politia Romana si nu o pot vinde. Intrebarea mea este daca a mai trecut cineva prin faza asta, se poate cumva dezmembra, pentru ca de vanzare nu poate fi vorba.Sau si atunci cand o dezmembrezi trebuie facut un contract de vanzare cumparare?

  2. #2
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    si daca o dezmembrezi si dupa aia esti pus sa o restitui in natura ? (adica sa inapoiezi masina catre proprietarul de la care a fost furata)
    mai bine mergi asa cu ea pana se lamureste treaba.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: