Outlander


  1. #1
    Newcomer Mihaelav reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-06-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    11
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Outlander

    Spirit de aventura si placerea de a conduce.
    Mitsubishi Outlander este mariajul perfect intre un break si un tot-teren sportiv. Marea noutate a acestui SUV complet regandit, este aparitia motorului diesel de origine germana: un TDI 2 litri si 140 CP, care si-a demonstrat deja calitatile in cazul modelului Grandis. Supletea sa este excelent exploatata de o cutie manuala cu sase trepte. In scurt timp, un V6 si un propulsor cu patru cilindri pe benzina vor completa gama de motorizari a acestei masini.

    Dar Outlander are si un nou desing, care subliniaza si mai bine filosofia legendara a modelelor Mitsubishi 4x4. In privinta sigurantei, aceasta nu a fost scapata din vedere, mai ales ca placerea de a conduce presupune inevitabil asigurarea unei sigurante optime.

    Experienta 4x4 de sapte decenii
    De peste 70 de ani, Mitsubishi Motors si-a dezvoltat tehnologia 4x4. Primul prototip cu patru roti motrice, PX33, a vazut lumina zilei in 1936. De la aceasta data, Mitsubishi a mers pe ideea dezvoltarii permanente a modelelor 4x4, avand in vedere performanta, robustetea si confortul.

    Outlander face parte din familia legendarelor vehicule 4x4, concepute pentru a infrunta terenuri din cele mai dificile. Beneficiind de o experienta considerabila, Mitsubishi a facut din aceasta masina unul din modelele SUV cu cea mai mare rezistenta si fiabilitate. galleryJS ('8', 'nouloutlander', '', 'b');
    Last edited by Moderator; 01-07-2008 at 18:09.

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: