Schimbare volan RHD in LHD (Mercedes Atego)


  1. #1
    0-day Member ZICU's Avatar ZICU reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    16-02-2007
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    25.0
    Usergroups:

    Question Schimbare volan RHD in LHD (Mercedes Atego)

    Buna ziua,as dori si eu informatii referitoare la schimbarea volan din RHD in LHD pentru un Mercedes Atego,anul 2007.Stiti service-uri care se pot ocupa de aceasta operatie?Multumesc anticipat si un An Nou Fericit.

  2. #2
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    as zice ca odata cu inmultirea masinilor din UK ar fi util sa avem un topic cu informatii si cu service-uri / garaje sau persoane care se ocupa cu schimbarea volanului de pe dreapta pe stanga (din RHD in LHD). cei care se ocupa cu asta sau persoane care si-au schimbat volanul la masina sunt invitati sa dea detalii.

    in general trebuie schimbat cam urmatoarele :
    - bordul (coaja de bord fara instrumente, manete etc)
    - caseta de directie
    - instalatie electrica
    - oglinzile laterale (date la maxim nu poti sa vezi in ele decat de pe mijlocul masinii)
    - faruri (schimbare sau blocarea fascicolului de lumina care acum bate pe contrasens in loc sa bata dpre pomii de pe margine)
    - posibil la unele masini si bielete de directie
    - posibil fete de usi sau manere pt masinile care au comenzile de la geamuri si oglinsi pe manerul usii
    - mai trebuie schimbata orientarea in care sterg stergatoarele de parbriz din _\_\_ in _/_/_ - in caz contrar ramane o portiune in stanga sus care nu va fi stearsa si vizibilitatea pe ploaie va fi scazuta in partea stanga.

    cea mai scumpa piesa este caseta de directie, care fix din motivul schimbarii volanului RHD -> LHD nu prea se gaseste sh in dezmembrari si trebuie luata noua. la f. putine masini se poate folosi aceeasi caseta de directie atat LHD cat si RHD (la unele mercedesuri - nu stiu la care modele). la sistemul de directie este indicat sa nu se faca absolut nici o cocleala pentru a economisi cativa bani - sistemul de directie este esential pentru orice masina.
    cea mai anevoioasa manopera este prelungirea firelor la instalatia electrica (la bmw seria 3 E46 sint aprox. 200 de fire care trebuie prelungite)



    /le
    mai e un thread pe tema asta, dar fara prea multe detalii aici : sfaturi schimb volan de pe dreapta pe stanga
    Schimbare volan RHD in LHD  (Mercedes Atego) Fisiere atasate RHD-LHD.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: